vilibaldis domā -
View:Jaunākais.
View:Arhivētais.
View:Draugi.
View:Par sevi.

Time:10:26
Ir sabriedis plāns iesaldēt nātres mazās lapiņas, lai jebkurā gadalaika varētu tikt pie koši Zaļās zupas. Nez, kas no tā visa sanāks....
Izklausas sviestaini, bet garšo debešķīgi.
comments: ir doma Previous Entry Tell A Friend Add to Memories Next Entry


[info]_re_
Link:(Link)
Time:11:29
varētu, lūdzu, sastāvdaļas un tehnoloģiju Zaļajai zupai? maisiņā uz palodzes saplūktās nātres gaida savu pārvērtību ēdamlietā.
(Reply to this)


[info]skuka
Link:(Link)
Time:12:37
vai var dabūt recepti?
(Reply to this) (Thread)

[info]vilibaldis
Link:(Link)
Time:18:46
mūsu variantā recepte vienkaršāka par vienkāršu - gabaliņs kūpinātas krūtiņas dūmu garšai + parītis svaigu ribiņu = apvāra, viens paliels burkāns ripiņās + rīveta selerija saknīte un daži kartupeļi. Kad saknes mīkstas pieber labi daudz svaigu, mazu nātru lapiņu. Uzkarsē, sablenderē un aplaista ar saldo krējumu. Nu tur sāls, pipari pēc garšas. Pārkaisa ar sakapātu oliņu.
Alisei šobrīd tas ir top ēdiens, tāpēc satraucos, kas notiks kad nātres dārzā beigsies :))
(Reply to this) (Parent) (Thread)


[info]skuka
Link:(Link)
Time:18:51
ā, nu, tipa - skābeņu zupa, tikai bez skābuma.... man skābeņu zupiņa ļoti garšo.
(Reply to this) (Parent) (Thread)

[info]vilibaldis
Link:(Link)
Time:19:25
nu jā, garšo kā spināti, tikai struktūra maigāka un krāsa košāka...
(Reply to this) (Parent)

vilibaldis domā -
View:Jaunākais.
View:Arhivētais.
View:Draugi.
View:Par sevi.