vilibaldis domā -
|
| ||||
Ir sabriedis plāns iesaldēt nātres mazās lapiņas, lai jebkurā gadalaika varētu tikt pie koši Zaļās zupas. Nez, kas no tā visa sanāks.... Izklausas sviestaini, bet garšo debešķīgi. | ||||
comments: ir doma |
| ||||||
varētu, lūdzu, sastāvdaļas un tehnoloģiju Zaļajai zupai? maisiņā uz palodzes saplūktās nātres gaida savu pārvērtību ēdamlietā. | ||||||
(Reply to this) |
| ||||||
mūsu variantā recepte vienkaršāka par vienkāršu - gabaliņs kūpinātas krūtiņas dūmu garšai + parītis svaigu ribiņu = apvāra, viens paliels burkāns ripiņās + rīveta selerija saknīte un daži kartupeļi. Kad saknes mīkstas pieber labi daudz svaigu, mazu nātru lapiņu. Uzkarsē, sablenderē un aplaista ar saldo krējumu. Nu tur sāls, pipari pēc garšas. Pārkaisa ar sakapātu oliņu. Alisei šobrīd tas ir top ēdiens, tāpēc satraucos, kas notiks kad nātres dārzā beigsies :)) | ||||||
(Reply to this) (Parent) (Thread) |
| ||||||
ā, nu, tipa - skābeņu zupa, tikai bez skābuma.... man skābeņu zupiņa ļoti garšo. | ||||||
(Reply to this) (Parent) (Thread) |
| ||||||
nu jā, garšo kā spināti, tikai struktūra maigāka un krāsa košāka... | ||||||
(Reply to this) (Parent) |
vilibaldis domā -
|