vilibaldis domā - Bērniņš
View:Jaunākais.
View:Arhivētais.
View:Draugi.
View:Par sevi.

Subject:Bērniņš
Time:08:51
...un man pat bail atzīties jaunajai klases audzinātajai, ka tā tas masu pasākumos arī būs, ka dažs labs mēdz pazust un atrasties. Un tas nav aiz ļauna prāta, tā vienkārši gadās. Vēl nekad nav bijis citādi un Mežaparka pasākums nav izņēmums. Iepriekšējā jau sāka ar to, ka Asīnei pateica galamērķi, kur satikties, jo galā viņa vienmēr kaut kā pamanās nonākt.
Ne velti mātes priekšlaicīgi nosirmo.
Vismaz labi, ka šodien nelīst. Bet no otras puses viss atkarīgs no attieksmes, jo neizskatījās, ka slapjums būtu traucējis priekam.
comments: ir doma Previous Entry Tell A Friend Add to Memories Next Entry


[info]milda
Link:(Link)
Time:09:14
šodien ir ārprāta auksts. es tagad kreņķējos, ka neietērpu ziemas pufaikā, cepurē un cimdos. tā es tagad sēžu un sirmoju, cik nu man vairs to nesirmo matu ir palicis.
(Reply to this) (Thread)


[info]vilibaldis
Link:(Link)
Time:09:22
manējais cimdus un silto jaku uzvilka, bet no otras puses tur barā stāvot varbūt arī nav tik traki. labi vismaz ka atcēla ideju par baltajām blūzēm, tad būtu pilnīgs vāks.
Šodien došot arī siltu ēdienu divreiz. Nu ko "tā rūdījas tērauds"...
(Reply to this) (Parent) (Thread)


[info]milda
Link:(Link)
Time:09:28
nu es ar ceru, ka barā būs siltāk un aizvējš būs kaut kāds. jā, silts ēdiens būs, bet es štukoju aizbraukt ar tējas termosu un vedīšu ziemas pufaiku apmainīt pret esošo un cimdus, kad beigsies mēģinājumus. es kaut kā rīta steigā neiedomājos, ka ir tik nežēlīgi auksts. mums tolkam par to apģērbu ar nepatieca. teica, ka varot brunči nebūt, bet skolas bikses. un galvenais, lai silti. nu tad vedīšu ziemas pufaiku un miers.
(Reply to this) (Parent) (Thread)


[info]vilibaldis
Link:(Link)
Time:09:38
mums ar vecāku komanda ar termosiem noorganizēta, man ģežurka ap 15 :) iemetīšu balto slēpotāju džemperi somā, ja nu kādam ļoti svētku noskaņu vajag.
nu mums te no rīta nemaz tik auksts nebija, bet tagad tas vējš uzradies. Ai, būs jau labi, izskatās, ka manējais to visu ka lielu plezīru uztver.
(Reply to this) (Parent)

vilibaldis domā - Bērniņš
View:Jaunākais.
View:Arhivētais.
View:Draugi.
View:Par sevi.