vilibaldis domā -
View:Jaunākais.
View:Arhivētais.
View:Draugi.
View:Par sevi.

Time:13:37
Atceļā no kursiem ietecēju savākt bildi.
Ar vienu aci iečekoju potenciālo "Rudenī", būs gana viengabalaina un visnotaļ laba jauno māksla. Atpakaļ atmesto kaudzītēs seniori. Un lai cik labi es saprastu, ka jaunajiem jādod zaļā gaisma, un lai cik ļoti es atbalstītu būtisko izstādes vienoto koncepcij... man tomēr ļoti patika tas senais "Rudens" izstāžu zālē Latvija, kad vēl dinozauri klaiņāja pa ielām un viņu darbus raibās rindās gadskārtējā izstādē rādīja. Man kā cilvēkam tā bija interesantāk un vairāk ko domāt un salīdzināt. Bet ir jau labi, viss plūst viss mainās.

un tad vēl es dabūju skriet maratonu pakaļ autobusam papēž zābakos ar "buru" par plecu, oi, kājas mīkstas un elpa pagalam, bet iesvempos pēdīgiem spēkiem. Galvenais tagadiņ kādu draņķa laringītu uz šitā rēķina nenoķert.
comments: ir doma Previous Entry Tell A Friend Add to Memories Next Entry


[info]helvetica
Link:(Link)
Time:14:40
nu, īstenībā man tā šķiet diezgan problēma, ka Rudenī daļa veco tiek mesti nost. Ir jau jābūt zinošai acij, lai tajos ko labu ieraudzītu un prastu citiem parādīt, bet gados jaunajiem kuratoriem ne vienmēr ir tā prašana vai ja kuratori nemainās, tad arī viena veida gaume tiek vesta cauri. nu, es par Rudeni kā par raibu balagānu!
(Reply to this) (Thread)


[info]vilibaldis
Link:(Link)
Time:14:46
kuratori jau man liekas kā reiz mainās, paliek arvien jaunāki. un principā jau var saprast, ka vecie vārdi un darbi daļai neko neizsaka, ir gluži cits interešu loks. un ir jau nepateicīgs tas kūrēšanas darbs.
...bet tad varbūt to nevajadzētu dēvēt par gadskartējo mākslas pārskatu. nu kaut kā tā.
(Reply to this) (Parent)

vilibaldis domā -
View:Jaunākais.
View:Arhivētais.
View:Draugi.
View:Par sevi.