vilibaldis domā -
View:Jaunākais.
View:Arhivētais.
View:Draugi.
View:Par sevi.

Time:13:19
nu tā viš i, no druski īdoša zoba jau nemirst. dzīvojam tālāk, jo to trīssimts latu, lai visu darītu spodru un veselu man vienkārši nav. Vispār, ja godīgi zobārstniecības izcenojumi nošokēja, bet laikam jau tā ir pareizi...
comments: ir doma Previous Entry Tell A Friend Add to Memories Next Entry


[info]helvetica
Link:(Link)
Time:02:35
starp citu, vnk jāmeklē ir dažādi kantori. vienu, kur lētākas konsultācijas un darbības plāna sastādīšanu, pēc tam citus, kur lētākas citas procedūras. Iespējams, jā, kalitāte varētu likt šaubīties, taču par kvalitāti nekad neko nevar zināt, it īpaši, ja nevar atļauties neskaitīt naudu makā. Piem., mani radītāji šādi sev jaunus tiltus un sobus mutē salika par 4x zemāku cenu, nekā dakterējoties pie viena - kosultējās/rāva/ņēma nost vecso tiltus/lika virsū jaunos un visu dazados kantoros, kur attiecīgā procedūra lētāka.

no savas puses varu ieteikt dr.Pētersōna kabinetu dārzciemā - Nīcgales 5 (šķiet, 606 kabinets, tur ir vairākas zobārstniecības prakses un valsts kabineti, taču šic onka man pašai dikti patīk, nav dārgi arī)
(Reply to this) (Thread)


[info]vilibaldis
Link:(Link)
Time:09:54
es jau izskrēju cauri cenu lapām, neko daudz lētāku neatradu un jā, biedē kvalitāte. Ja nu vienīgi apejot nodokļus, bet nu nepazīstot personīgi dakterīši varētu raustīties, pie kam viņiem tur baiga subordinācija, ja viens dara šito, tad otrs kaut ko citu i za kam "sarunāt" pa lēto vienu pagrūti.
Tev gadījumā nav dr. Pētersona tālruņa nummurs.
(Reply to this) (Parent) (Thread)


[info]helvetica
Link:(Link)
Time:23:43
67563749, laikam
(Reply to this) (Parent)

vilibaldis domā -
View:Jaunākais.
View:Arhivētais.
View:Draugi.
View:Par sevi.