vilibaldis domā - ēdiens
|
| ||||||
comments: ir doma |
| ||||||
man ir mūžīgā improvizācija :D Ap kilogramu sašķēlēti zaļi tomāti, +/- divarpus kilogrami ābolu, divi lieli apelsīni, apmēram 800. grami cukura, četras saujas mandeļu skaidiņu. Tomātus nomazgā, sašķēlē pusripiņās, ābolus nomizo, sašķēlē, apelsīniem norīvē miziņu un izspiež sulu. Visu draudzīgi vāra, kamēr tomāti izšķīduši, tad ar kāta blenderi sablenderē cik džemīgu grib. Pieber cukuru, piemet mandeles, pavāra līdz burbulim. Lej karstu burkās, vāku virsū un sasedz ar deķi uz kādām stundām. | ||||||
(Reply to this) (Parent) (Thread) |
| ||||||
paldies, jaukum, pieseivoju! izklausās debešķīgi! man nebija ne jausmas, ka tomātus var likt kopā ar āboliem! | ||||||
(Reply to this) (Parent) (Thread) |
| ||||||
var, var, es arī pastas mērcē (kas uz ziemu) lieku ābolus kā biezinātāju, dod ļoti patīkamu saldskābu garšu. | ||||||
(Reply to this) (Parent) (Thread) |
vilibaldis domā - ēdiens
|