Zero tolerance - Jaa.... [entries|archive|friends|userinfo]
Vikings

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| :: Bildes :: Iepukstēt :: adm :: Komentāri :: Dienas padoms :: ]

Jaa.... [11. Apr 2007|18:26]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Lietus liist, smiekli nenaak. Seene no riita njeemaas gar jahtas ljepestriibu, izraadiijaas, ka kapteinja probleema bija. Ne jahtas. Tb kapteinis aizmirsis iesleegt vienu sleedziiti un nu iestaajaas panika, ka elektriibas no akjiem nav. Bet nu cilveekprobleema atkriit peec nelielas komunikaacijas ar sleedziishiem un kontaktu apskati, liidz netiishaam tiek nospoiests tas magjiskais sleedziitis.
Nu re nu. Tas nu par siikumiem. Par lielaam lietaam shitaa. Vakar sakjeeru zivtinjas, shoriit Seene uzcepa. Tad, kad dzeeraam kafiju, atcereejops, ka ieliku vakar kriitinjus, ar ceriibu nokjert kaadu krabiiti. Nu un tad, kad vilku aaraa, vienaa kriitinjaa bija krabiitis un mureena. taada ap pusmetru gara. Peec laicinja, kad bijaam jamo apfotografeejushi no visaam puseem, vinja saaka dejot veederdejas un atveema visus zivju kjidu gabalus, ko biju salicis kaa eesmu. Tad aatri vien noleemushi, ka nezinaam kaa jamo cept, palaidaam atpakalj juurjinjaa. Taa ka arii mureenas te ir. Ceuta, kaa beznodoklju pilseeta iepriecina ar savaam cenaam, meegjinaashu atrast kaadu iPodu. Ja nu ir, tad panjemshu, lai nav visulkaiku jaaklausaas nelietiibas un jaadomaa fignjas. Klausiishos muziku un domaashupar Japaanu un Kenijieti.
Linkierakstīties līkumā

Comments:
From:[info]murse
Date:11. Aprīlis 2007 - 23:12
(Link)
a es satiku sēnes draudzeni pirms laiciņa un viņa man teica, ka sēne jau nu gan nekur nebraukšot. bet tad tomēr ir aizbraucis, ja? jebšu tas ir cic sēne. enīvej - vioņam sveiciens no manis un lāča :) vai tur viņam kā veģetārietim nav jāmirst bads?
[User Picture]
From:[info]vikings
Date:12. Aprīlis 2007 - 21:17

laikam cits sēne.

(Link)
jo šitais ir te uz jahtas.
[User Picture]
From:[info]san
Date:12. Aprīlis 2007 - 01:47
(Link)
dabūji pamakšķerēt, tad jau laimīks :)
[User Picture]
From:[info]vikings
Date:12. Aprīlis 2007 - 21:21
(Link)
jāāāāāāā... tagad Sēne vāra zivzupi, būsim ēst.