Zero tolerance - Nu re, te nu ir. [entries|archive|friends|userinfo]
Vikings

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| :: Bildes :: Iepukstēt :: adm :: Komentāri :: Dienas padoms :: ]

Nu re, te nu ir. [10. Mar 2007|11:31]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[Tags|]

Kenijiete vakar skaisti izskatījās. A ber šodien viņa guļ un mocās un ir skumji visādi, bet es tad neaizbraukšu uz laukiem un palikšu pie viņas. Var būt, ka viņas sejas izteiksme mainās uz patīkamāku sajūtu veidotu. Un to nu es gribu redzēt.
A vakar ar Straučīgo, Rūdi un Sēni sadzērājāmies, tad vēl spiegu bārā satiku plikpauraino Mūku un ta ar viņu ar pasēdējām, tak mūsu jaunības neciešamais spraunums viņu noveda līdz atziņai, ka vecums nav ienaidnieks viņam, bet mums. Kā arī, ka mēs veco paaudzi vairs neciešam un kamēr mēs neatskārtīsim, kas ta īsti ir tā pusmūža krīze, ta tikmēr viņam nav vērts dzesēt muti ar mums runājot par Francisu Bēkonu (jebšu bekonu no francijas, hvz, es tā arī nesapratu) un mākslu ar radiatoriem kaut kādā necilā piepilsētas muzejā. Nu ja. Tad nu apkaunoti mēs aizdevāmies uz Pulkvedi, kur es atkal sapratu, ka pokemoni nemainās un URLĪGAS sejas izteiksmes ar ne, un ka visā visumā es esmu foršāks par 99% Pulkveža apmeklētāju, un Barbits ar nav neko mainījies. Tā lūk. Tad ejot pie Kenijietes sapratu, ka pa šo pusgadu Rīga ir pazaudējusi acis. Tā vairs nerunā ar Tevi tavā valodā, bet visādās svešās mēlēs, ka sekss ir visur un ar visiem, ka divi geji no anglijas strīdās par savām attiecībām 20 metru atstatu no policista un vēl 20 no urlas, kurš man piesola pa muti. Un tas viss no vecrīgas līdz apmēram Skukas mājai.
Nu ja.
Bet tagad nu iešu auklēt Kenijieti. Viņai mani vajag!
Linkierakstīties līkumā

Comments:
From:[info]mikstmiesis
Date:10. Marts 2007 - 11:51
(Link)
ō, jā ;o) Rīga Tevi uzņem sirsnīgi ;o)

tik daudz romantikas tik īsā laikā man Vecrīga nekad sen nav piedāvājusi ;o)
[User Picture]
From:[info]vikings
Date:10. Marts 2007 - 11:54

Vecrīga piedāvāja

(Link)
arī kādas gandrīzdesmit reizes sievietes.
Par ko mans mačiskais raksturs tikai nopriecājās, ka puišus laikam vai nu nepiedāvā, vai zina, ka tāpat pateikšu, ka nē.
Nav jau kā Puerto Iguazu, kur deviņgadīgi puišeļi sapīpējušies un piedāvā dziedot - Mari, mari, mari, marihuanaaaa un dažus metrus tālāk saka, ka ja jau marihuānu ne, tad varbūt kokaīnu. Bet to jau saka cits
From:[info]mikstmiesis
Date:10. Marts 2007 - 12:02

Re: Vecrīga piedāvāja

(Link)
man kaut ko vispār piedāvāja pirms gadiem trim... atbaidoša paskata sievišķis uz čakenes...
[User Picture]
From:[info]vikings
Date:10. Marts 2007 - 12:09

Re: Vecrīga piedāvāja

(Link)
Nja. Man bija vienīgais prieks, ka tas Urla atpazina mani kā bīstamu latvieti, kurš nav gana pielicies, lai nesadotu atpakaļ piesolīto. Kā arī, ka mani uzrunāja angliski visi meiteņu piedāvātāji. Tātad, tomēr ar vismaz seju atšķiros no vidējā latvieša.
From:[info]mikstmiesis
Date:10. Marts 2007 - 12:26

Re: Vecrīga piedāvāja

(Link)
nevajag tik ilgi apkārt pa pasauli blandīties. neatšķirsies :P
From:[info]murse
Date:10. Marts 2007 - 22:11
(Link)
saauklē labi riktīgi :)