Comments: |
Garšīgs, jādzer no biezas stikla 6šķautņu glāzes, parasti vakarā un kurinot krāsni Saulkrastos. Tad uztaisa nedaudz līdakfilejas ar sēnēm un bekona šķēli iekš cepeškrāsns, tad dzer vēl sarkanu un tumīgu stiprumdxiru no tās pašas glāzes, tad apēd to līdaku un dzer vēl pret uguni pavērstā glāzē redzamu asinskrāsas garšīgu, nedaudz tanīnainu dzērienu. Un tad pudelē paliek tikai vairs viens malks. Tad ieraksta cibā un aizmieg
par to zivi lūdzu konkrētāk - kā tieši tur bija jādara? ok, ne līdaku, kur es tādu dabūšu?!!! bet principā - recepti :)
sirsnīgi pateicos jau iepriekš.
p.s es nemāku gatavot zivis. vot. beidzot es to pateicu.
Nop, recepti tagad nedošu
žēl, ja? nu labi, labi, es to atcerēšos. /varbūt/ | |