Vīpsnas Kakts - Komentāri

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Septembris 17., 2020


[info]viipsna13:41
Traukmašīnas sakarā uzaicināju mājās galdnieku, kas taisījis mūsu virtuvi. Šis palocījās, pamērīja, teica, ka bišku čakars būs (jo skapīša vieta ir 65cm, bet standarta traukmašīna ir 60cm pata, bet nekas briesmīgs). Izmērīja citus parametrus un dod man atļauju meklēt traukmašīnu, kas ir max 81cm augsta. 
Sāku meklēt - un protams, tādas vnk neeksistē! Nē, meloju, vienīgās, kas ir zem 81cm, ir Miele ražotās, un tām lētākā maksā virs 1tk, attiecīgi man tās neeksistē. Zemākās (man pieejamās) ir 81,5cm. 
Zvanu galdniekam, prasu - ko lai dara? Viņš saka - nu ko, celsim visas virtuves virsmas pa 0,5cm! ĀĀāāāāā (te derētu ielikt to munka kliedziena emodži) Jā, būs vairāk darba, jā, visticamāk neiekļausies vienā dienā. 
Bet tad es tā padomāju, tas tāpat būs lētāk kā pirkt lētāko Mieles traukmašīnu. 

Tad nu visā dzīvesvietas uzlabošanas sakarā es vīram saku, ka mums vispār šovasar bija ieplānots pārkrāsot dzīvojamo istabu, kas plānojuma dēļ ir dzīvojamā istaba+virtuve+priekšnams. Vasara garām, vai tiešām nekrāsosim. Un, tā kā vīram 1dien beidzas slimības lapa, tad daudz variantu nav - jākrāso! Un tā mēs pavadījām pēdējo vasaras dienu. 
Šorīt pēdējās detaļas un viss, remonts pabeigts! Blicremonts!
Tikai šajā sakarā atcerējos šo veco joku, jo šodien esmu ļoti stīvs.


Read Comments

Reply


No:
Lietotājvārds:
Parole:
(komentārs tiks paslēpts)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..

> Go to Top
Sviesta Ciba