Vīpsnas Kakts - Komentāri

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Maijs 15., 2020


[info]viipsna15:17
Ziniet, man bija atvaļinājums!
Jap, karantīnas vidū.
Vīrs jau labu laiku teica - dafaj, aizbraucam kaut kur, vnk ārā no mājām, citas sienas un tā. Es biju sasodīti kategoriska, nē-nē-un-vēlreiz-nē. #paliecmājās un tā.
Un tad pēc divām nedēļām, vēlreiz pagarinātu ārkārtas stāvokli ūtētē, es tomēr piekritu. Nekas jau nemainās. Tik tas, ka vīram beidzas atvaļinājums. Vienojāmies, ka pie iespējas ēdienu ņemam take-away, un aizlaidām.
Lūk, un mums bija 3 dienu familī vakeišans siguldā :D
Tā kā es tagad dzīvoju otrā Latvijas galā, tad tajā galā nebijām bijuši divus gadus. Puikas protams visu aizmirsuši, viss viņiem kā pirmoreiz.
Laiks nelutināja, bet arī tad, kad dabūjām kādus nokrišņus, tie bija visai nenopietni.
Kas bija forši - visur maz tautas. AAAAaaaaaa, nevis forši, bet vnk kruti. Ziiieeed ieeevas Siguuldāāāā, un vispār bez pūļiem. Nu Turaidas pils bija ciet, bet mēs tur arī nealkām baigi tikt. Izstaigājām takas un pilis, un vispār - Tīklu parks pie Līgatnes bija pilnīgi tukšs, vispār neviena cita cilvēka. Un tur es noķēru to atvaļinājuma sajūtu, srsly! Sēdēju Zeit kafenē, sauļoju degungalu, strēbu kafiju un klausījos bērnu sajūsmas spiedzienos.
Cēsīs bijām, Āraišu apmetni parādījām, pat līdz Valmierai aizlaidām.
Un, kas šajā visjocīgākais, Hotel Kaupo (kas bookingā ir ar diezgan pieklājīgu vērtējumu 8.4) ģimenes numurs mums izmaksāja 20eur par nakti! Četrām personām! Vienīgais mīnuss, ka brokastu nebija, jo restorāns ciet.
Atbraucu mājās, a te mani gaida 17 open orderi.

Read Comments

Reply


No:
Lietotājvārds:
Parole:
(komentārs tiks paslēpts)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..

> Go to Top
Sviesta Ciba