Vīpsnas Kakts - Komentāri

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Decembris 3., 2019


[info]viipsna07:30
Čīkstu.
Šorīt pamodos un man ir 31 aktuāls pasūtījums.
Pāri 30 nav bijis nekad, pat pirmssvētku laikā.
Un tas viss tāpēc, ka vakar atjaunoju 4 listingus ar (pārsteidzīgu) domu - nu taču visi sapratīs, ka vairs līdz Zsv neko nevar paspēt saņemt. Yeah right. Piecu stundu laikā nopirka visus četrus.
Neizlienot no gultas, visiem pēdējiem pasūtītājiem uzrakstīju, vai viņi PATIEŠĀM ir aware, ka neko līdz Zsv nesaņems. Un laipni piedāvāju nokancelēt pasūtījumu. Tāpat kā vakarējiem (neviens nekancelēja, bet cerēt taču var).
Attiecīgi šorīt aizmirsu Adventes kalendāra trešajā kabatā iebāzt končas, un man vajadzēja veikt burvju mākslnieka cienīgu triku, lai tās tur tomēr atrastos (izglāba tikai tas, ka 3.kabata vēl ir augstu, un puikas paši nevar aizsniegt).
Vakar vedu bērnu pie logopēda - kamēr priekštelpā gaidīju, ko es darīju? Šuvu pogas, vilku diegu galus uz kreiso pusi. Šodien baseins, un man jau tagad raudāt gribas, nevaru tam veltīt divarpus stundas, un man nav tur kur nolīst, lai kaut mazliet pastrādātu. Tagad iesim uz dārziņu, es mēģināšu iekārdināt viņus baseinu nobastot (tas ir nepedagoģiksi, es zinu; un vispār viņiem baseins pārāk patīk, lai piekristu, līdz ar to tāpat maza cerība).

Read Comments

Reply


No:
Lietotājvārds:
Parole:
(komentārs tiks paslēpts)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..

> Go to Top
Sviesta Ciba