Journal    Friends    Archive    User Info    memories
 

Sviests - dancāšana :)

7. Jul 2005 23:01 dancāšana :)

Šodien dejoju veselas 2 stundas (paliku arī uz nākošo nodarbību)! Kaut arī tas bija augstāks līmenis, gāja tīri o.k.!
Bet no karstuma bišku sāp galva.
Turklāt atkal esmu sapinusies savās domās - dažreiz, kad mani ir pārņēmušas tikai pozitīvas emocijas, tad neatliek laika domāt par pasaules sistēmu, bet kad parādās kāds sīkums, tad es tieku atsviesta atpakaļ pie tām vecajām domām, ka visa dzīve ir viens liels teātris, bet tikai atšķirībā no aktieriem vai marionetēm, mēs paši varam veidot scenāriju... un vispār es tāpat nespēju uzrakstīt tieši to, ko es domāju, jo pārāk sarežģīti to izsacīt vārdos. Labāk necentīšos par to domāt! Jo dzīvē taču ir tik daudz skaistu lietu! :) Bet dažreiz viņas visas kaut kur pazūd!

4 raksta - ir ko teiktPrevious Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Comments:

No:[info]lapsa
Datums:7. Jūlijs 2005 - 23:29
(Link)
kas ir Ilzes vietā?
No:[info]vienalga
Datums:8. Jūlijs 2005 - 00:57
(Link)
Marija!
No:[info]tesliiny
Datums:8. Jūlijs 2005 - 01:18

Ir laps

(Link)
Divi pēdējie teikumi ir vnk. ģeniāli... :)))
No:[info]beta
Datums:8. Jūlijs 2005 - 07:21
(Link)
eeeeeeeeeeee. par pasaules struktuuru. nu, ja. es te kautb kad tikko sapratu vismaz VIENU NO, kaapeec man ciet ir kakla chakra. vairogdziedzera juutiigums. kad "ES GRIBU SAPRAST" nevis "ES SAPROTU". taa CENSTIES saprast, ka visas malinjas saak:DDDDDDDDD nu es pie taa straadaaju.

un shajaa shkjeersgriezumaa, izlasot Tavu tekstu, man ir taada atzinja prieksh sevis: ka vieniigi paaugstinot savu gariigaas attiistiibas liimeni mees vareesim saprast patiesaak to pasaules struktuuru. jo cilveeka apzinja, par laimi vai par nozheelu, ir maz-dimensionaala, bet taas leilaas struktuuras... taas noteikti ir daudz daudz-dimensionaalaakas.

bet padomaat par to, iespeejams, reizeem vajag. ja nu atnaak kaada atklaasme:))))))))))))))))))))

Ps Turies! :)))))))))))))))))))))))))))