Journal    Friends    Archive    User Info    memories
 

Sviests - kā pa viļņiem

15. Jun 2005 22:30 kā pa viļņiem 6 raksta - ir ko teiktPrevious Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Comments:

No:[info]comtesse
Datums:16. Jūnijs 2005 - 11:55
(Link)
:) :) :) :) :)
saulaini suutiijumi :) :) :)

p.s. liidzigas sajuutas kaa tu apraksti, arii esmu izjutusi - tieshaam - aarsti neko nevar atklaat, bet juutos slima... kaut kas nestraadaa un seezh iekshaa.. tieshi taada sajuuta - seezh kaut kas.. jaa... mana dziedniece vienaa no ieprieksheejaam tuureem pie vinjas to sajutaa kaa kaadu augoshu radiijumu vairogdziederii (zinu jau ar, no kaa taads tur vareeja iemesties), bet aarsti, vai nu deelj vinjas aarsteeshanas, vai kaa cita, tur taadu nevareeja atrast...
tagad man ir sajuuta, ka taadu ir vismaz 2 :( taapeec esmu plaanojusi iet uz kaadu diagnostiku, kas nav ljoti tradicionaalaa mediciina un peec tam doties arii pie manas dziednieces. Nez kaa no taadiem moshkjiem var tikt valjaa??? man laikam ir svariigi uzzinaat, kas tiek nepareizi dariits, ka taads var piekjerties.
No:[info]vienalga
Datums:16. Jūnijs 2005 - 13:37
(Link)
Paldies! :)))
Es tiešām nezinu, kā var tikt vaļā, bet tas radījums jāidzen kādam spēcīgākam cilvēkam (piem. tas gaišreģis bieži vien strādā kopā vēl ar 2 sievietēm, kā starpnieki ar svētajiem un kaut ko vēl, jāskaita noteiktas lūgšanas, jāattīra ar sveci).
No:[info]comtesse
Datums:16. Jūnijs 2005 - 19:33
(Link)
mjaa. tomeer esmu paarliecinaata, ka taads manii iemaajo, jo es kaut ko daru nepareizi. gribeetos to nepareizumu atklaat, lai mainiitu savu riiciibu, domas, darbiibu, taadeejaadi tiekot no vinja valjaa. Tu domaa, ka pats tomeer nevar?
No:[info]vienalga
Datums:16. Jūnijs 2005 - 20:52
(Link)
Var mēģināt ar lūgšanām, bet ļoti grūti!