Journal    Friends    Archive    User Info    memories
 

Sviests - diezgan liels murgs

11. Jun 2005 22:59 diezgan liels murgs

Šodien tiešām bija murgs: satikos ar cilvēku, kas ar mani vēlējās iepazīties. Es jau sākumā pateicu, ka nekādas attiecības nevēlos. Bet vispār, mans secinājums - ja tas cilvēks nav ķerts, tad es nezinu... Viņš man skaloja smadzenes un dziļi psiholoģiskli iespaidoja tā, ka es sāku domāt, ka man kaut kas nav kārtībā.. Labi, ka mana māte pēc tam mani pārliecināja par pretējo. Man tagad sāp galva. Es viņam aizsūtīju ziņu, ka diez vai es vēl kādreiz vēlētos viņu redzēt, bet viņš atsūtīja atpakaļ kaut kādu psih.terora stila vēstuli (un man atkal jau sāka likties, ka man ir problēmas, par laimi, šoreiz atčohnījos pati). Nezinu, kas tas par cilvēku... Būs jāiet padedzināt baznīcas svecīti!

8 raksta - ir ko teiktPrevious Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Comments:

No:[info]tesliiny
Datums:12. Jūnijs 2005 - 01:35

Dr. hab. med. L. Keldišs

(Link)
Ož pēc NLP.
Pārsūti man to SMS. Gribētos redzēt.

P.S. Viņš gadījumā nelietoja visādus dīvainus izteicienus, garus teikumus, kuros tiek runāts kaut kas ne pa tēmu u.tml.?

P.S.2 Turies no tā čuvaka pa gabalu!!!!!
No:[info]vienalga
Datums:12. Jūnijs 2005 - 13:59

Re: Dr. hab. med. L. Keldišs

(Link)
Man jau arī likās, ka varbūt NLP, bet pat ja viņš ar to nenodarbojas (visdrīzāk), tad viņš tam būtu piemērots.
Vienkārši viņš bija dīvains, jo, īsāk runājot, viņa domas bija apm. tādas, ka jebkas, ko es daru ārpus mājām, pakļauj manu dzīvību briesmām, ka mani draugi nav normāli, ka viņš visu zina labāk, ka es esmu muļķe, ka tikai viņa uzskati ir pareizi, un jebkuru manu apgalvojumu (par sevi) viņš apgāza ar kaut kādiem sīkiem piemēriem, bet manī vispār neklausījās..
Saprotams, ka es ar viņu vairs nekontaktēšos! Es pat runājot ar viņu kaut kā neapzināti sakrustoju rokas un neskatījos acīs (kam viņš sāka piesieties)!
No:[info]beta
Datums:12. Jūnijs 2005 - 16:57

Re: Dr. hab. med. L. Keldišs

(Link)
oi,... un kaa vinjsh ieguva info par Tevi un Tu par vinju?! Ps esi atguvusies?:))
No:[info]vienalga
Datums:12. Jūnijs 2005 - 19:11

Re: Dr. hab. med. L. Keldišs

(Link)
Caur draugiem.lv. Es nodomāju, ka joka pēc jau var satikties, parunāt, bet nodamāju, ka būs tā :( Gandrīz jau atguvusies, bet man liekas, ka man viss sāk iet uz slikto pusi pēc tam.. Bet es centīšos kaut ko mainīt!
No:[info]beta
Datums:12. Jūnijs 2005 - 19:31

Re: Dr. hab. med. L. Keldišs

(Link)
Hmmm, hmmm... vai nevar ieejot meditaacijaa izteelee izmainiit to situaaciju... vai vienkaarshi pamediteet ar teemu: harmonizeet sevi. BUCHA*** Jaa...tikko ienaaca doma, ka situacaija Tev gribeeja kaut ko pateikt... Varbuut dot ticiibu tam, cik veertiigi ir uzticeeties Tev Savaam sajuutaam... no seerijas: manai dveeseliitei ir vajadziigs iet uz randinju VAI nav vajadziigs utt.. Ja Tu atceries savas sjauutas PIRMS... vai bija kas taads, kaadas ziimes, kas briidina? Vai ieraugot vinju bija kaadas sajuutas utt?:)))
No:[info]vienalga
Datums:12. Jūnijs 2005 - 21:36

Re: Dr. hab. med. L. Keldišs

(Link)
Es jau pati sapratu, kas tā ir par mācību (no tamlīdzīgām situācijām tāpat neizvairīties): Man ir jātic sev! Esmu ļoti viegli iespaidojams cilvēks, turklāt pēdējā laikā sevi bieži nosodu.. :( Bet jāmācās paļauties uz sevi, mīlēt sevi un cerēt uz to labāko! Buča :*
No:[info]beta
Datums:12. Jūnijs 2005 - 21:53

Re: Dr. hab. med. L. Keldišs

(Link)
jap, taa tas varetu buut... ka lielaa, lielaa atveertiibaa ljaujoties pasaulei var buut uznjemoshaa par daudz biki. Ps salasiiju Tavas maa zhurnaalaa (36.6C) interviju ar to aptiekaari, kas ar enjgjeljiem runaajas, un panjeemu to domu, ka no visaam lietaam jaafiltree aaraa tas, kas tieshi man ir vajadziigs. it ka ajau saprotu, bet tik un taa ik pa laikam laikam arii aizeju galeejiibaas. Ps vai esi domaajusi, ko Tev dod daavana redzeet aurinjas... kad domaaju par to, ka es ieveelos, lai taa buutu... tad atkal taa muljkjiigi (laikam jau) ienaak jautaajums - pirms ieveelos, vajadzeetu apjaust, ko es veeleeshos ar sho daavanu iesaakt... jo Dievinjsh jau dod tikai to, kas mums patiesi vajadziigs.. un es juutu, ka veelos, bet praats jautaa: kam Tev shii speeja;DDD
No:[info]vienalga
Datums:12. Jūnijs 2005 - 23:08

Re: Dr. hab. med. L. Keldišs

(Link)
Es to (auru redzēšanu) gan vēl nekā neizmantoju - man ir vienkārši interesanti mācīties un salīdzināt to, ko redzu un jūtu. Vienu dienu mierīgi apgūlos un centos izjust katru čakru. Vislabāk izjutu tieši pieres čakru, arī vainaga čakru. Pēdējā laikā spēcīgi izjūtu saules pinuma čakru (it sevišķi kontaktā ar sev patīkamiem cilvēkiem). Vēl es atklāju ko interesantu: parasti, ja jānoskaidro kāds jaut. es izmantoju svārstu (kā starpnieku kontaktā ar sargeņģeli), bet pēdējā reizē man atbildes likās neloģiskas. Pēc tā secināju, ka varbūt ar to spēlējas zemākā plāna astrāļi, tādēļ noskaitīju 3 Tēvreizes, lai piesaistītu labo enerģiju - izdevās! To sapratu pēc brīnišķīgās, siltās sajūtas čakrā (tā bija atvērta informācijai)!
Vajag sev veltīt kaut 15 min. dienā - jāmācās sevi just :)))