Journal    Friends    Archive    User Info    memories
 

Sviests - yawn...

22. Maijs 2005 02:03 yawn...

It kā vajadzētu iet gulēt, bet galvā skraida baigās domas :) :(
Pēkšņi sāka likties, ka es neesmu es, bet kaut kas cits. Dažreiz uznāk tā sajūta, ka es sevi nepazīstu. Vai arī, ka es nepazīstu kādu citu (ko patiesībā pazīstu). Es te nedaudz murgoju, bet palika tā dīvaini...
Pēdējā laikā maz domāju par to, ko daru. Tas arī ir labi, jo tā vairāk sasniedzu (jo ļauju sev vaļu un neierobežoju sevi).
Kaut arī šī te skaitās dienasgrāmata, es tāpat nerakstu visu (diez vai arī rakstīšu), bet, nu... es neko nesaprotu (neņemiet šo sviestu galvā :))

Garastāvoklis:: confused

1 raksta - ir ko teiktPrevious Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Comments:

No:[info]beta
Datums:22. Maijs 2005 - 09:19
(Link)
visu jau nevar uzrakstiit:))) bet man patiik Dienasgraamatas iespeeja padariit kaut ko redzamu tikai noteiktai ljauzhu grupai un arii - it kaa tikai sev. bet tik un taa - i-nets ir publiska vieta un dziljaakos sirds stuuriishus un attieciibu, sajuutu nianses... paturu shaipus monitora:)))

Ps Man ik pa laikam sarunas gaitaa ar kaadu - uznaak taada "attaalinaatiibas sajuuta". Nav taa, ka es astraalaajaa kjermenii veotu notiekosho, bet taa it kaa es buutu kaut kur taalu, taalu, dzilji sevii un caur aciim veerotu aarpasauli. liela nerealitaates sajuuta.