Journal    Friends    Archive    User Info    memories
 

Sviests - lietusvīriņš

4. Aug 2005 21:38 lietusvīriņš

Tik pa peļķēm un pa peļķēm... kā vienmēr ar plikām kājām. vakarā gan ar kedām! Bijām ar draudzeni pie draudzenes.. Labākajai draudzenei baigās traumas krītot no velosipēda.
Vakarā ar 2 meitenēm gājām uz kaut kādu bezmaksas indiešu mūzikas koncertu. Ilgi tur nepalikām, jo kaut kā dīvaini tur bija.. Man arī nedaudz galva griežas un nelabi ap dūšu.
Ejot mājās, kaut kāds itālis centās ar mani iepazīties. Prom netriecu, jo viņam vajadzēja vietu zem lietussarga :)) Bet atteicos no kopīgas iedzeršanas.. Pateicu, ka man ir boyfriend. Viņš pateica, ka viņam ir kādas 10 latviešu girlfriends :))))) haha...
Māte ar brāli arī šodien saņēma reiki iniciāciju! Jē! Nu mēs mājās būsim aplis :))))

Garastāvoklis:: rainy, but good :)
Mūzika: lietus pakšķēšana

3 raksta - ir ko teiktPrevious Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Comments:

No:[info]kreiza
Datums:5. Augusts 2005 - 09:33
(Link)
Klau- ja nav grūti- reiki bija 5 likumi, cik atceros:))) Viens no tiem skanēja kaut kā tā- dzīvo katru dienu kā pēdējo... Vai Tu neatgādinātu, lūdzu, kādi tie bija? Internetā tikko ieskatījos, tur ir kaut kas cits...
No:[info]vienalga
Datums:5. Augusts 2005 - 13:56
(Link)
Viņi šur tur mēdz atšķirties, bet apmēram šādi:
1) Nedusmojies šodien;
2) Neraizējies šodien;
3) Esi pateicīgs šodien;
4) Centīgi strādā šodien;
5) Esi laipns pret citiem šodien.
No:[info]kreiza
Datums:5. Augusts 2005 - 19:38
(Link)
Paldies:) Lai gan tas nav tas, ko gribēju atcerēties:))) Tas bija gadus 6 atpakaļ, kad draudzējos ar vienu puisi, kurš bija aizrāvies ar reiki. Uz galda viņam stāvēja grāmatiņa par reiki, kuru es mazliet palasīju... Tur bija tie 5 noteikumi... Zinu, ka labi bija, bet atceros tikai to, kas izraisīja vislielākās pretenzijas- dzīvot katru dienu kā pēdējo:)