Journal    Friends    Archive    User Info    memories
 

Sviests - indigo tuss5!

31. Jul 2005 22:50 indigo tuss5!

Šodien bija 5.tuss! Veselas 8 stundas - gandrīz visu dienu! Bija baigi labi! Paldies tiem kas bija :)))) bija baigi inčīgi! Cerams mums kādreiz iznāks sanākt kopā visiem :)

6 raksta - ir ko teiktPrevious Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Comments:

No:[info]beta
Datums:31. Jūlijs 2005 - 23:08
(Link)
visiem-visiem-visiem-visiem-visiem indigo?:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Ps kaa es juus/muus miilu****************************************** shodien domaaju par to pie Usmas ezera un ieveeleejos, ka mee stur kaadreiz vareetu buut kopaa... taada vieta, TAADA vieta.. TAADA bazniica... TAADA uhhhhhhhhhhhhhhhh :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
No:[info]vienalga
Datums:31. Jūlijs 2005 - 23:44
(Link)
Es domāju tiem sakarīgākajiem ,kas bijuši mūsu tusiņos: man, tev, Lindai, Dāvim, Guntai, Valērijai, Ailendai, Agnesei, Reinim, Jānim, hmm sorry, ja kādu piemirsu, kā arī vēl kādam jaukam, kas ļoti gribētu! :))) Es arī visus mūs mīlu :)))) Bučas tev :*** ļoti gribētu tevi atkal satikt!
No:[info]beta
Datums:31. Jūlijs 2005 - 23:56
(Link)
es arii, es arii un ljoti, ljoti!:))))))))))) ai, biki veelaak ierakstiishu par shodienas sajuutaam - bija TIK burviigi... man ar sevi:DDD

jaa, raadaas, ka Jaani es nezinu - vai vinsjh bija shodien? un Valeeriju arii zinu tikai no bildinjaam!:))))))))))))

jaa, vasaraa veel vajadzeetu.. paguleet zaalee... riit jau augusts... Ailendish buus maajaas tikai augusta otrajaa pusee... un shobriid man briivas nedeeljas nogales izskataas tikai 27.08. Lindish ar kaut ko mineeja, ka vismaz veel nesen vinjai tas datums izskatiijaas reaals...

klausos dziesmu sveetkus - SMUKI!:))))
No:[info]vienalga
Datums:1. Augusts 2005 - 14:39
(Link)
Jā, Jānis bija! Viņš ir Guntas brālēns! :)))
No:[info]tesliiny
Datums:1. Augusts 2005 - 23:35

Jānis

(Link)
No:[info]tesliiny
Datums:1. Augusts 2005 - 23:39

(Link)
Es ar! :))))))))))))))))))