Journal    Friends    Archive    User Info    memories
 

Sviests - man trūkst vārdu (atbilstošu)

24. Jul 2005 23:58 man trūkst vārdu (atbilstošu)

esmu ļooooti iemīlējusies... un tagad mīlu visu pasauli!!! :)))))) šķiet, es viņam ar tā nopietni.. varbūt.. cerams, ka viņš neko nenožēlo.. es noteikti nē! :)
šon bija indigo tuss 4, uz kuru bija ieradušies tikai 2 cilvēki!
bet jūtu kā pēdējā laikā - nedēļā man paplašinās apziņa, pārsteidzoši, jokaini, bet interesanti..

Garastāvoklis:: loved
Mūzika: kaut kas no J.Hendrix'a

3 raksta - ir ko teiktPrevious Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Comments:

No:[info]beta
Datums:25. Jūlijs 2005 - 07:41
(Link)
PRIEKS par TEVI un MIILESTIIBU un VISVISUVISUSVIU LABO< KAS AR Tevi notiek!:))))))))))) Ps Kaa Tu izjuuti apzinjas paplashinaashanaas procesu?
No:[info]comtesse
Datums:25. Jūlijs 2005 - 10:01
(Link)
:)))))
pastaasti, kas notika ar Pokainjiem un kaapeec taa...
No:[info]vienalga
Datums:25. Jūlijs 2005 - 20:31
(Link)
Cilvēka prāts ir neizprotams, un tiešām neapzināti var kaut ko izdarīt - esmu to vairākkārt dabūjusi "izbaudīt", bet tas tā.. Pat īsti nekas nav jādomā, pietiek ar to, ka tu domās klejo, un var notikt visādi brīnumi.
Pokaiņos ir dažāda enerģija, turklāt tā nav pati spēcīgākā vieta (zinātāji parasti iesaka citas vietas). Viena tante nē, bet tas savējais gaišreģis pastāstīja par Pokaiņu mainīgo enerģiju un tās plūsmām. Viņš teica, ka ar pusstundu tiešām pietiek, ja nu tik ļoti tur grib doties. Un mana dziedniece, kad pateicu, uzreiz pateica:"Nebrauciet!", bet pēc mirkļa: "Nē, brauciet vien, bet katram būs sava mācība. Kāds tur var arī ko ieraudzīt. Un varbūt to, ko nevajadzētu.."
Es nezinu, ja gribētu doties uz Pokaiņiem, tad tikai pavisam nelielā, zināmā kompānijā, bez gida un tiešām uz neilgu laiciņu. Pirmo reizi, kad tur biju kopā ar vairākām klasēm no skolas, mēs tur bijām diezgan pailgi. Pēc tam sāpēja galva. Bet tolaik jau nebiju par to informēta.