in touch with my roots

January 24th, 2011

08:04 pm

visu nakti negulēju. majās ierados pus8os no rīta, gribēju teikt dzīvoklī, jo mājās tikai tagad ierados. tur man bija 3h ko pagulēt līdz eksāmenam, bet to laikā man vairākas reizes zvanīja Vlaģiks un sauca turpināt visu iesākto pasākumu pie viņa vai arī pie manīm. uz Jelgavu braucot bagāžniekā vedām Robi, jo viņam negribējās ar vilcienu braukt.
Rīgā.. bija forši. tik tas, ka kādas 2-3h nācās gaidīt līdz sāks filmēšanu, jo pats Reiniks kavejās, tad vel tās blondās dūdiņas nebija kārtīgi nogrimmētas un tā. kamēr gaidīju, kad vadītāja vāksies prom, lai varētu sākt kaut ko iedzert, sadzēros kafiju, ko mums tur pa brīvu dalīja. kad mūsu pudele bija tukša, atklājām, ka pagrabstāvā, kur mēs ģērbāmies, venden aparātā nebija ūdens, bet gan šņabis. uzdzeramais bija beidzies, bet mēs no lejas bāra sulu nospērām, tad vairākus red bull un beigās uzzinājām, ka tur kameras. tas tā, lielos vilcienos viss. ā, pirmais, ko ieraudzīju pie kluba durvīm mani galīgi neiepriecināja..
tieši eksāmena beigās dators izlādējās. dīvaini redzēt, ka pilnīgi visi ar datoriem sēž un kaut ko mēģina darīt.
galva vel joprojam dulla. nezinu vai no negulētās nakts, vai no pārmērīgās alkohola lietošanas vakar. varbūt abiem. uz mēginājumu šodien neeju, jo mamma nergib, lai es sevi pārāk noslogoju. pff,man gribējās iet. nu neko. tikko biju līdz veikalam aizbraukusi pēc čipšiem, jo mc veikals jau atkal nestrādā.
Powered by Sviesta Ciba