in touch with my roots

November 19th, 2010

01:17 pm

beidzot brīvāks laiks. 3dien mēģinājums Ķīpsalā bija līdz 23:00 un mājās biju tikai ap 12iem, bet uzreiz iekritu gultā un aizmigu. 4dien ap12iem pa dienu vajadzēja tur būt. bija 2os ģenerālmēģinājums, uz kuru tāpat nāca skatītāji, jo it kā uz pārējiem koncertiem visas biļetes izpārdotas un tad vēl vakarā 7os bija pilnas tribīnes ar skatītājiem. pagaidām no dažiem pazīstamajiem, kas skatījās, dzirdēju, ka esot apraudājušies izrādes laikā, no dejotājiem dzirdēju, ka pat malā stāvot bira asaras un ka arī dejojot nevarēja novaldīt. pašās beigās man arī tā bija kā bija, jo tā mūzika tik spēcīga un koris, un viss viss, bet nu noturējos.
pirms koncerta mūsu kolektīvs kā vienmēr sastājāmies aplītī un pa apli padeva pudeli.
-7zvaigznes ir tikai tad, kad ir lielas lietas. un šis koncerts ir liela lieta.
un vadītāja no aizmugures izvilka metaxas pudeli, nekad nebiju redzējusi tik lielu. tad visi dzēra, sabučojās un gāja dejot.
pēc koncerta braucām uz vienas vadītājas 50gadu ballīti. apsveicot viņu, mēs visi bijām linu tērpos, plikām kājām, vainagiem vai lakatiņiem ap galvu, tieši kā izrādē. rokās mums katram bija svecīte, puķe, dziedājām dziesmu, kurai nezināju vārdus, ienesa karogu un tā. tad visiem izdalīja šampanieša glāzes, kopīgais tosts, un tad vadītāja teica, ka jādzer līdz galam pirmā, jo redz Ķīnā ir tā, ka pasakot Gan Bei jāizdzer sauss. un tad viņa pateica un staigāja riņķī skatīdamās vai visi to dara ;D
oficiants visu laiku nesa mums glāzes ar šampanieti. un beigās jau bija tā, tikko tukša glāze, nepaiet ne minūte, kad kāds jau viņu atkal piepildījis. pirmo reizi mūžā, man liekas, es tik daudz šampanieti izdzēru. pat Jaunajā gadā es tik daudz nedzeru.
beigās jau man palika neērti dejot ar papēžiem. vilku nost un ar plikām pēdām kā visi dejoju.
labi, ka mana kaimiņiene ir stāvoklī un man nebija pie stūres jāsēž. braucot mājās, visi Kupči aizmugurē piedzērušies un stulbības runā. labi, ka visi. nesen pamodos un man nav nejausmas, kur ir vecāki, jo brālis vispār kaut kur citur tagad ir apmeties.
šodien vakarā vēl viens koncerts, pēc kura palikšu Rīgā skatīties staro Rīga.

01:44 pm

man reibst galva, sapratu, ka vēl joprojām pārāk daudz informācija no manīm aizplūst. bet tas nekas, es vakar daudz ko uzzināju.

bet ne par to ir runa. man bieži ir tā, ka nosapņoju vienu sapni vairākas reizes. agrāk pat bija tā, ka daudzas naktis pēc kārtas, es redzēju vienu un to pašu sapni. bet viņš bija ļoti nomācošs. man pat negribējās iet gulēt, jo zināju, ka atkal to redzēšu. un kaut kad nesen es nosapņoju vienu sapni, ko pirms kāda gada biju sapņojusi. šitas vienkārši bija dīvains sapnis, kur es zināju kurā mirklī kas notiks.

10:27 pm

uz staro Rīga neaizgāju, jo ārā slikts laiks, bet tā vietā tagad sēžu M dzīvoklī ar kaut kādiem mistiskiem cilvēkiem, kuri mums šampi atveda..
cerams, ka izgulēšos kaut cik, jo rīt 2 koncerti un pēc tam vēl ballīte Ķīpsalā.
Powered by Sviesta Ciba