in touch with my roots

June 12th, 2010

11:12 am

es īstenībā biju noskaņojusies, lai ietu gulēt, jo biju diez gan nogurusi. bet pēkšņi zvans, pie manīm ienāk 3 cilvēki ar pudelēm un man vairs nav izvēle, kā tikai taisīties. cik liela iespēja, ka dzerot ar Saibu būšu skaidrā? hah. normāli visi sametamies. atbrauc mašīna uz mēs braucam uz pilsētu. bijām 3.līnijā, iepazinos ar kaut kādiem cilvēkiem, tad braucām uz ožiem pēc alko. tad tonuss, tad atkal 3.līnija pēc cilvēkiem un atpakaļ uz tonusu. dažam izmaksāju ieeju, tad vēl par braukšanu samaksāju, pašai tik divīts paliek. tonusā nebij diez ko interesanti. satiku Lauru, kura mani vnk izārdīja. es jau tā neturējos kājās, bet nē, viņai vēl vajag mani griezt. tad viņa ar A battloja, ķipa viņa dejo ar mani, tad A cenšas mani atņemt viņai un tā visu laiku.
tad saiba, Daniels un ZZ izdomā, ka brauks mājās. S ar D jau iziet ārā, es gaidu, kad ZZ ies. redzu, iet jau. nu labi, aizeju pēc jakas un eju prom. izeju ārā un neviens nav. zvanu.
-mēs jau gandrīz mājās
-kāds sakars? mani jau nevajadzēja pagaidīt
-ZZ teica, ka A esot teicis, ka tu nekur nebrauksi
lai gan A vispār ar ZZ nerunāja. nu jā labi. eju atpakaļ. beigās domāju kā mājās tikt, jo pa divīti neviens mani nevedīs. vēl kādi 3-4 cilvēki mēģināja sarunāt kaut ko, lai mājās tieku. beigās Laura man iedod latu, bet es jau arī neesmu droša,ka pa 3ls mani aizvedīs. tad nu kaut kāds mistisks cilvēks (vīrietis?!) man iedod 2ls. un labi vien bija, jo pa 3ls taksists teica, ka nevedīs.
aizbraucu mājās, ieveļos gultā un pirmajā minūtē izrubos. pēc 5min man zvana telefons un es nesaprotu, kāpēc modinātajs uzlikts. beigās sapratu, ka man zvana un pacēlu. un tā apmēram stundas garumā man visu laiku zvanīja. un no rīta, kad man tiešām modinātājs zvanīja, es mēģināju pacelt klausuli ;D no rīta vēl skolotāja man zvanīja.
un es pat piecēlos un jutos ļoti normāli, neskatoties, ka tajā vakarā tik daudz jaucu. ā, un tas bija pirmais vakars pēc ilgiem laikiem, kad es nedzēru alu :)

man vel tagad atvilktnē stāv sagriezts citrons, manam brālim nākamajā dienā bija galvas sāpes, jo kamēr es neskatījos, viņš laikam dabūja nedaudz šņabi.

12:55 pm

es tak naktī atcerējos, ka neesmu Maximam bildi aizsūtījusi nekādu. tas nozīmē, ka tajā prezentācijā vai kur tur, būs random bilde, kuru viņs pats izvēlēsies? ;/

jā jā, vakar atkal tikai naktī biju mājās, jo biju šoferis.
Powered by Sviesta Ciba