Krustvārdu mīkla

Post a comment

Anna Marija Levi

hmm, 4., un 5. klasē skolotāja Endriksōne (kuru subsequently nomainīja debīlā skolotāja Jundze un vēl pēc tam - skolotāja ar labi nostādīto balsi - Dzirkstīte vārdā, Renigere uzvārdā) bija man audzinātāja. Bet es toč esu '75 un skolā diezgan ticami, ka sāku iet '82. Domāju, ka nealojos. Nespēju tavu brāli iedomāt savā klasē. Bet varbūt tomēr? Nelīmējas.
Gadu zem manis bija Tomi Sliedes un mazais Zāle un Elīna Bīviņa un viss tas tusiņš. Arvīds Šalme vai tad nebija fizkultūras učuks, kopā ar Majoru T, kura māsa Indra, mūsdienās slavena psiholoģe, mācījās gadu virs tevis? Bet nu jūsu gada A klase bija tāda pajocīga, jā gan. Kad tu pieminēji Juski, man uzreiz ausīs atskanēja tas drausmīgais kliedziens, kas nabagam allaž izlauzās, kad jaukie kolēgas viņam piemeta beigtu žurku klēpī.

Par ko mani izmeta... vislabāk laikam rezumēt to būtu šādi. 10. klases pēdējā trimestrī skolotājs Pallo paaicināja uz skolu manu māti un teica viņai šādus vārdus: 'Jūsu meita šajā trimestrī ir kavējusi 235 mācību stundas neattaisnoti, un 2 - attaisnoti. Kopā šajā trimestrī ir bijušas 238 mācību stundas'.

Kas itin viegli mums ļauj nokļūt pie patiesības apjautas - meita bija apmeklēju 1 (vienu) mācību stundu.
10. klasi es tomēr pabeidzu bez 3niekiem 5 ballu sistēmā; pateicoties savai atmiņai un toreizējai spējai ārprātīgā ātrumā uzsūkt informāciju. Bet, savukārt, stundas man negribējās apmeklēt, jo es jau biju Liela. Man bija darbs, un boijfrends Lielā Mīla, un vispār pārliecība, ka es sevi pilnībā nodrošinu un man n. nav vajadzīgs lieki tērēt laiku uz muļķībām tēlotājģeometrijas un fizikas stundās (es biju ietrāpījusi eksaktā novirziena klasē). Līdz ar ko, ar savu 90 rubčiku algu un brīnišķo frendu es devos lielajā dzīvē Spēlēties Pieaugušajos. Ar ko tas viss beidzās - kādreiz varbūt citās sērijās 'Vedjmah varonīgā bērnība' atklāsies :)
From:
Username:
Password:
(will be screened)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
Powered by Sviesta Ciba