Krustvārdu mīkla

Post a comment

Anna Marija Levi

nu, es neesmu fans latviešu aktiermākslai vispār, kā zināms.
Par to jau esmu agrāk sūdzējusies ne reizi vien. Par Ēķa nozīmi sižeta sadrumstalotībā nemāku spriest, ja izlasa wiki pieejamos materiālus, sanāk, ka kopumā aktīva karadarbība 11. novembra kontekstā ir risinājusies no 6. oktobra līdz 11. novembra Rīgas atbrīvošanai, un tad, protams, vēl, kamēr šamus galīgi padzina no nosacītās .lv teritorijas. Karakuģi esot apšaudījuši Bolderāju un Daugavgrīvu, un pateicoties tam esot varēts pārcelties otrā krastā, filmā sabiedroto līdzdalība kakbi netiek atainota šādā veidā.
Kā jau citi cibas autori saka, tur nevar saprast, kurā pusē tad atrodas Sluckas viesnīca. Varoņi tiek stādīti priekšā kā Pārdaugavas jaunieši, bet tad kautkā visa tā dzīve pēkšņi ir otrā krastā, kādā sakarā Mārtiņam ir tiešā truba ar Gunti, utt utt utt. Var kasīties par daudzko, būtībā.
Tak jau ka vienīgais, ko es gribēju teikt ir - filma ir vajadzīga un laba priekš mūsu pašu mazajiem pokemōniem. Es ar vienu tādu kopā biju skatīties. Jā, lēta propoganda, jā, visas aprakstītās vainas - taču pokemōni paliek domīgi un pozitīvi iespaidoti, un vismaz drusku poņas un apjausmas kas un kā tad īsti ir apmēram bijis - ieguva. Un varbūt mazliet savādāk tagad raugās uz ee.. notikumiem tad un tagad. Tas arī viss.
From:
Username:
Password:
(will be screened)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
Powered by Sviesta Ciba