Krustvārdu mīkla

Post a comment

Anna Marija Levi

Vēl par šo lietu (citādi sāk likties, ka viss ir tipa izdomāts/uzkontruēts no viena tv sižeta).:

28.10:
"Advokāts apgalvoja, ka viņa rīcībā ir pierādījumi, ka pret Gulbi ir lietoti kādi ķīmiski preparāti, taču pagaidām nevēlējās atklāt savus avotus, kas viņam šos pierādījumus nodevuši.
Kā ziņots, iekšlietu ministrs Ivars Godmanis (LPP/LC), kurš kategoriski noliedzis vardarbību pret Gulbi, ceturtdien Latvijas Televīzijas raidījumā "100.pants" atzina, ka ekspertīze, kas Gulbim veikta laika posmā pēc atbrīvošanas no apcietinājuma līdz trešdienas incidentam, uzrādījusi pozitīvus rezultātus.
Godmanis sacīja, ka "ekspertīžu rezultāti ir pozitīvi", bet nevēlējās sīkāk paskaidrot, vai tas nozīmē, ka ekspertīze uzrādījusi kādu narkotisku vai psihotropu vielu klātbūtni Gulbja organismā. Viņš piebilda, ka ir neskaidrības par laiku, uz kuru ekspertīzes rezultāti varētu attiekties. "

10.11.:
"Sākotnēji pacients nodots Nacionālo bruņoto spēku mediķu aprūpē. «Vispārējais stāvoklis smags. Nav kontakta, viss trīc, raustās labās rokas trešais pirksts. Lūpas sausas, ap lūpām balti aplikumi. No mutes īpatnēja, nenosakāma smarža. Vēders uzpūsts, ādas krāsa dzeltenīga, elpošana saraustīta,» liecina ieraksts medicīnas kartē.
«Pacients visu laiku murgo, ka ir sists pa vēderu caur spilvenu, tualetē pa muguru, dotas zāles. [..] Visu laiku lūdzas, lai neved atpakaļ uz kameru,» konstatējuši ārsti. Šādos apstākļos nolemts Gulbi nogādāt «Gaiļezera» slimnīcā, kur viņam arī tika konstatēti vairāki sasitumi un logoneiroze jeb stostīšanās, taču šīs slimnīcas mediķi uzskatījuši, ka drošībnieks var ārstēties mājas apstākļos ģimenes ārsta uzraudzībā."

07.11:
"Olaines cietuma slimnīcas galvenais ārsts Māris Jirgens pagājušajā nedēļā pastāstīja, ka Gulbja veselība pēdējo nedēļu laikā ir jūtami uzlabojusies. "Viņš bija pamatīgi apstrādāts," izteicās ārsts."

From:
Username:
Password:
(will be screened)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
Powered by Sviesta Ciba