vaiii.... izklausīsies tas reāli šausmīgi, brīdinu.
da redz, man nekad nav baltmaizes mājās, a vecmāmiņa vienmēr teica, ka izmērcētam baltmaizes mīkstumam jābūt tai masā iekšā. Lūk, toties man bija uz plīts katliņā aizķērusies auzu pārslu tume (šīrīta, nevis pirmskristus perioda), nesaldināta, pienā vārīta. tā nu to putru piejaucu :) furthermore, kad putra beidzās, strauji atcerējos, ka īstenās kotletes cepa mana igauņu raganu vecvecmāmiņa - veģetāriete, darot to no plain kāpostiem - tikai man bija tad 4 gadi un nesevišķi atceros tehnoloģisko procesu. Tagad paņēmu kāpostu, uz pussmalkās rīves pāris saujas ieguvu un arī piemaisīju klāt. Saspiestas kadiķogas, kādas 5-6. No kanoniskajiem ingredientiem: kautkāda randoma maltā gaļa, pipari, sāls, ūdens, pusola. Izgatavo _nelielas_ bumbas, apvārta kur patīk labāk. Cep, kamēr gatavs.
da redz, man nekad nav baltmaizes mājās, a vecmāmiņa vienmēr teica, ka izmērcētam baltmaizes mīkstumam jābūt tai masā iekšā. Lūk, toties man bija uz plīts katliņā aizķērusies auzu pārslu tume (šīrīta, nevis pirmskristus perioda), nesaldināta, pienā vārīta. tā nu to putru piejaucu :) furthermore, kad putra beidzās, strauji atcerējos, ka īstenās kotletes cepa mana igauņu raganu vecvecmāmiņa - veģetāriete, darot to no plain kāpostiem - tikai man bija tad 4 gadi un nesevišķi atceros tehnoloģisko procesu. Tagad paņēmu kāpostu, uz pussmalkās rīves pāris saujas ieguvu un arī piemaisīju klāt. Saspiestas kadiķogas, kādas 5-6. No kanoniskajiem ingredientiem: kautkāda randoma maltā gaļa, pipari, sāls, ūdens, pusola. Izgatavo _nelielas_ bumbas, apvārta kur patīk labāk. Cep, kamēr gatavs.