Krustvārdu mīkla

Post a comment

Anna Marija Levi

te nu tev mazs padoms - 's uslugami' ir tikai reklāmas uzlīme un tieši tāds tai arī ir segums - kā uzlīmei :) varbūt tev nāksies pacīnīties ar to, lai 'kupeinii' nebūtu tikai varbūtējā iespēja, kas, diemžēl, vairs nav pieejama. ak jā, ja esi ārzemniece, kas ir spējīga pirkt biļeti kupejvagonā, tad nešaubies ne mirkli, ka tiks iztestētas tavas iespējas iegādāties par 150+rur ūdens pudeli, vietu kupejā, spēju dzīvot visnetīrākajā vietā blakus smirdošai tualetei ar jauku iespēju to samainīt pret tīri ciešamu vietu par... Protams, gan palagi, gan elektrība, gan brokastis ir eleganta DOPOLNITELNAJA usluga par papildus samaksu, ja vispār ir pieejami (ŅIĻZJA!).
Nemaz neskaitot tos n-tos pārkāpumus, par kuriem vietējā milicija varētu jūs izņemt no vilciena tālākai pārbaudei ikkatrā stacijā - tas gan arī nav dārgi.
Bet cilvēki ta tur jauki - pēc tam, kad savu pienākumu spiesti, būs jums uzklieguši un izkāsuši kādu devu, pienāks parunāties pa dvēselēm, varbūt pat kādu dāvaniņu vai pakalpojumiņu pasniegs - tāpat vien.
Intuīcija viņiem ir perfekta - jo dziļākā bezizejas sajūtā viņiem izdosies tevi iedzīt, jo dārgāk tas izmaksās.
It kā nostrādājot drausmīga, agresīva kliegšana pretī, varbūt jau pirmajiem to uzsākot.
From:
Username:
Password:
(will be screened)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
Powered by Sviesta Ciba