Krustvārdu mīkla

Post a comment

Anna Marija Levi

Pieļauju, ka solīds sefardi - ben Maimūna sekotājs, - par to nicīgi spļaudītos.

Jo nepelnīti nav pieminēta dižā vikingu civilizācija:
"Mūsdienu cilvēks par Vikingiem zina tikai visādus nībelungus un valkīras, ko izdomāja fašistiskās Vācijas komponists Vāgners pēc īpaša Hitlera pasūtījuma.
Taču patiesībā, pirms vairākiem tūkstošiem gadu, pirms vēl grieķi un ebreji bija izgudrojuši visu to murgu, kurā mēs tagad dzīvojam, Vikingi bija radījuši pavisam citu civilizāciju.
Tā piemēram, būdami izcili jūrasbraucēji, viņi atklāja visus mums zināmos kontinentus, kā arī divus kontinentus, kas mums nav zināmi. Viņi bija pirmie, kas pārliecinājās, ka zemeslodes forma atgādina katliņu bez vāka, uz kura abām pusēm mēs tad arī dzīvojam.
Taču ne tikai ģeogrāfiskie atklājumi padara Vikingu civilizāciju izcilu. Viņi veica atklājumus praktiski visās sfērās.
Problēma bija tikai apstāklī, ka viņus bez mitas vajāja dažādas neveiksmes: nepeldošā zivs, ko Vikingi radīja gadiem ilgas selekcijas ceļā, līdz mūsdienām nav saglabājusies, jo noslīka pavisam beigta. Vikingi pirmie nosūtīja dzīvu cilvēku kosmosā, bet viņš tur nomira. Vikingu radītais mākslīgais cilvēks tik jau ļoti neatšķīrās no īsta cilvēka, ka nebija nekādas jēgas to izgatavot. Pirmo un pēdējo pasaulē kartupeļu lāzeru apēda kaitēkļi, bet krāsaino telegrāfu tā arī neizdevās ieviest dzīvē jo nebija elektrības.
Vikingi mēģināja savas zināšanas nodot arī citām tautām: viņi pirmie iemācīja citas tautas atšķirt cūkgaļu no liellopa gaļas un izstāstīja visiem, kam patiesībā ir domāts sieviešu klitors, taču šīs zināšanas laika gaitā ir zudušas un aizmirstas.
Patiesību runājot, vienīgais, kas saglabājies no dižās Vikingu civilizācijas mūsdienās – tie ir koka skaitīkļi, ko Vikingi izgudroja piectūkstoš gadus atpakaļ, lai vizinātos no nelieliem kalniņiem."
(c) Gorčevs
From:
Username:
Password:
(will be screened)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
Powered by Sviesta Ciba