Krustvārdu mīkla

October 17th, 2006

Anna Marija Levi

Navigation

October 17th, 2006

Sympathy for the devil

Add to Memories Tell A Friend
Nupat ir traki.
Nupat atrodu sevi tādā stāvoklī, ka visu laiku nav miera, nu nemaz, nemaz.
Nepietiek, ka tikko atgriezos no viena no intensīvākajiem pasākumiem pēdējo gadu laikā, ka man nav vairs māju īstu, ka nu jau drīz pusgads kā nedzīvoju .lv, ka vislaik viss mainās, ka dzīvoju vienā no pasaules intensīvākajām pilsētām, viss viens. Nemitīgi prasās kaut ko vēl, vēl kaut kur aizbraukt, aizlidot, vēl jaunu, vēl nebijušu, vēl, vēl, vēl.. Vismaz stundu dienā pavadu rakājot www un Amerikas karti, meklējot kur aizdoties nākamajā weekendā.
Kā tādu nelielu aizbāzni situācijai (btw, tikai dēļ fakta, ka te vairs nav ļoti silts, tāds mērens +10..+15C) nekavējoši nopirku lētās biļetes uz Miami šim weekendam. Bet tas vēl nav pat pienācis, kad apziņa jau to ir norakstījusi kā pašu par sevi saprotamu sīkumu, kad šodien es jau aizrautīgi pētu, cik maksā biļetes uz piem. Rapid City, Denver, Anchorage, Seattle. Kaliforniju nepiedāvāt, to vienā weekendā neietilpināt; un par vēl atvaļinājuma dienu prasīšanu mani izmetīs no Rockefeller’s mājas 17. stāva pat bez kontrolšāviena deniņos.

Rīts sākas ar to, ka atveru KLMu webu un paskatos cik airmiles man vēl pietrūkst līdz nākamajam membership statusam un apdomāju, kur vēl aizlidot, lai līdz 31. decembrim dabūtu vajadzīgo skaitu.

Narkomānija, ibio.
Un tagad pats labākais – kā es atgriezīšos Rīgā? Ko es tur darīšu, ja man te jau liekas, ka viss ir bijis?
Powered by Sviesta Ciba