Krustvārdu mīkla

August 30th, 2006

Anna Marija Levi

Navigation

August 30th, 2006

Spēle 'Debīlie tūristi'

Add to Memories Tell A Friend
Spēli vēlams spēlēt divatā (var arī vairāk, bet svarīgi, lai spēlētāju starpā valda mentāla saskaņa), ceturtdienās, Nujorkā.
Nepieciešams, lai katram dalībniekam būtu digitālā kamera. Dalībnieki iznāk vakarā no darba un izvelk no somām kameras. Tad šausmīgi smaidot un debīli irgojot, sāk fotografēt visu, kas pagadās, viens otru, drausmīgā akcentā lūdz garāmgājējiem viņus arī kautkur randomā iebildēt, jāuzsver, ka jāfotografē tiešām viss, ielas, mājas, mašīnas, nejauši garāmgājēji un daudzreiz. Nav atļauts pārvietoties ātrāk kā 1 kvartāls stundā. Pēc tam dalībnieki pārsviež bildes uz laptopiem, apsēstas Bryant parkā, skatās iegūto materiālu, spēlē lēnām konverģē uz nākamo līmeni - 'Pudeles griešana'.

Līmenis 'Pudeles griešana' prasa no dalībnieka zināmu morālo un fizisko sagatavotību. Izejvielas: Tukša ūdens pudele, pilna šņabja pudele, 0.5 l sulas Tropicana. Skills Prerequisites ir - spēt maksimāli īsā laikā mugursomā pārliet šņabi tukšā ūdens pudelē. Kad tas izdarīts, dalībnieki novieto pudeli uz galda un griež. Pret ko pudele pagriežas, tas iedzer. Uzvar stiprākais.

Kad identificēts uzvarētājs, spēlei atveras nākamais līmenis: 'Sightseeing', uzvarētājs zaudētājam izmaksā braucienu ar 2stāvīgo autobsu apkārt pa NYC, spēlētāji apsēstas 2. stāvā un skaļi komentē redzamo, fotografēt vairs nav atļauts. Jācenšas pēc iespējas labskanīgā latviešu valodā aprakstīt redzamo, pēc iespējas krist uz nerviem japāņu tūristiem. Ja resursi atļauj, nedaudz vēl tiek paspēlēta 'Pudeles griešana'. Kad tūre beigusies, dalībniekiem jāuzmin uz kuras ielas viņi atrodas, cik ir pulkstens, cikos aiziet pēdējais prāmis uz Hobokenu un ko lai tagad dara. Eksistē tikai viens pareizais atrisinājums, bet katrreiz dalībniekam pašam jāspēj to intuitīvi izdomāt.
Powered by Sviesta Ciba