Krustvārdu mīkla

July 20th, 2006

Anna Marija Levi

Navigation

July 20th, 2006

arī insomnia

Add to Memories Tell A Friend
kā jau viens cic pilsonis šonakt irraid rakstījis, klāt ir.
Sadomājos.
Kautkā viss izliekas sarežģīti. Dizaina dokus rakstīt - sarežģīti, braukt prom - sarežģīti, palikt - mazāk sarežģīti, toties bezatbildīgi [tāpēc atkal sarežģīti].
Šodien kautkā izdomājām, ka Projekta kopējās noskaņās būtu prātīgi domainu analīzes dokumentus ierunāt/iedziedāt un tad relīzēt kā šedevrus, kas chartējami atsevišķā žanrā. Ar īpašu mīlestību un piestrādāšanu uz balsīm izdziedāt foreign kijas, klasu diagrammas - glamroka stilā, lūdzu, UI interfeisi - klaja popsņa; a la 'Like A Virgin' ritmiņā nokliedzam screenflowus, a reporti - tie pilnīgi noteikti ira J M Žāra, Yello un Braiena īno noskaņās rečitējami. Tādā garā. O, piemirsu par datu struktūrām un entītijām. Lemme... ERD ir operas, ar drāmu tādu, tipa Dezdemonas vakara lūgsna, viss saistīts neredzamām saitēm.
Subjektzinošoekspertu pārskata mītiņi gan ir vairāk no pornogrāfijas žanra. Bet kāds jau arī pornuhām raksta mūzīciņu (šai vietā visi apcer M. Kretū sniegumu un Enigmas nenovērtējamo ieguldījumu dažādu nāciju reproduktīvajos fondos '90. gadu sākumā).

Nu labi, draudsiņi. Jūtu, ka esmu pārliekusi :) Ar labu naksiņu.

Vienmēr Jūsu timezone-offsetotā,
Vdma
Powered by Sviesta Ciba