Krustvārdu mīkla

Post a comment

Anna Marija Levi

To neviens nezin, kāpēc tā ir, patiešām. Es balsoju par to, ka tā ir tādā lokālā uzpūtībā, mantrausībā, nerealitātē un stulbumā balstīta filosofija - noteikt tirgus vērtību un pat vēl atrast muļķīšus, kas tādu ir gatavi maksāt par kartona dzīvokļiem Mārupē un Ūbervillām Jūrmalā to nežēlīgos ļimakus. Skaties te: http://vigvam.lv/ru/vipjurmala

Teiksim, šis ir īpašums (http://vigvam.lv/ru/houses/info/299), kas robežojas ar Lielupes kapiem un atrodas mežā, bet ne nomaļā, un nav ne pie upes, ne pie jūras un tiešām tie kapi ir vienīgais orientieris, un tur nekad nav īsti saules gaismas, Bet CENA! 2 miljoni EUR! Un pretim šis: http://www.secondhometenerife.com/For+sale/Detached+House+-+Villa/Adeje/EN_ROA4019.html - 1.3 mio klimatā, kur visu gadu caurmēra temperatūra ir 23C. Pie okeāna.

Par to jau arī, būtībā, viss ieraksts. Ka bija, bija tā situācija mākslīgi un pilnīgi nepamatoti uzpūsta, un , protams, milzu paldies jāsaka swdbankām un tamlīdzīgām iestādēm par to. Un joprojām ir, tikai mazliet mazākā mērā. Tā kapu mājiņa pirmskrīzē tirgojās pa 3.5 mio, ja kas, tā ka pastarā tiesa vēl tikai būs :)
From:
Username:
Password:
(will be screened)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
Powered by Sviesta Ciba