Krustvārdu mīkla

Post a comment

Anna Marija Levi

Nu jā, prognozēšana, kā zināms šajās jomās ir ārkārtīgi nepateicīga nodarbe, jo mums šeit ir darīšana ar atvērtām dinamiskām sistēmām, kuru precīzai modelēšanai man noteikti prāta spēju nepietiek.

Diemžēl, ja es ierakstu vēlos neizstiept zinātniska traktāta izmērā, nākas formāta dēļ apskatīt tikai kādu vienu parādību vai norisi; skaidrs, ka apskatāmās problēmas kontekstā būtu jāanalizē tādas lietas, kā nācijas psiholoģiskais portrets, temperaments, attīstības dinamika iepriekšējos 1000 gados, vēsturiskie aspekti un priekšnosacījumi, kuru dēļ patlaban viss ir tā kā ir; utt. utt.

Tamdēļ es neesmu apskatījusi tādus svarīgus faktorus, kā valstiskuma tradīcija LR kontekstā, nācijas apziņas galvenās komponentes, teritoriju apdzīvojošo indivīdu vērtību sistēmas, sociāli ekonomiskās situācijas konteksts, ai nu. Zin, cik daudz. Ja grib precīzi izteikties, vajag ķerties pie visio un sazīmēt uzskatāmas bildes un procesu savstarpējās atkarības, bet tur man nav ne laika, ne uzņēmības. Par daudz ko esmu parkstējusi jau agrāk, bet nu jā, strukturēti kopainas nav.
From:
Username:
Password:
(will be screened)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
Powered by Sviesta Ciba