Krustvārdu mīkla

Post a comment

Anna Marija Levi

skice īsumā:
Sadaļa A2, A08 anketa (pirmā, mājsaimniecības sastāvs) atļauj (un pat vedina domām uz to), ka tajā reģistrē personas ar statusu (kolonna 5) "Emigrants" vai "Viesis", kas ir pretrunā ar kolonnas 4 Prombūtnē iespējamām vērtībām (1 un 2; Jā, un Nē), jo skaidrojums pie Prombūtnē "Jā" ir par personām prombūtnē līdz 1 gadam un tā nav Emigrācija. Būtu es biznesa prasību turētājs, liktu izmest vērtības laukam Statuss 3 un 4 anketā A08.
Ja nu es tomēr esmu bijusi uz maldu ceļiem un piereģistrējusi personu ar statusu 3 šai tabulā, es netieku tālāk uz "Nākamais jautājums": seko kļūdu paziņojums "Informācija par emigrējušu personu vai viesi šai tabulā nav jānorāda"; mēģinājums dzēst personas ar aplamo statusu no saraksta beidzas neveiksmīgi: "Notika neparedzēta servera kļūda! Neizdevās saglabāt datu izmaiņas!", iestājas loģisks dedloks.

Seko logout->login, konstatēju, ka personām, kas sarakstā bija pēc aplamajām manām emigrantēm, pazuduši vārdi un uzvārdi, toties personu kodi ir pieseivojušies. Augstāk aprakstīto gļuku izdevās apiet tikai pēc 20:00 vakarā, kad laikam slodze samazinājusies un vēršanās pie datubāzes notiek nedaudz ātrāk un neiestājas taimouts.

Sadaļā par mājsaimniecības locekļiem, izvēloties to tautību, nespēju atrast likumsakarību, bet vairāk kā 1 reizi klikojot uz iznirstošo list of values, tā parādās krievu valodā, patternu neatkodu.

Vēlāk nedaudz vēl :) tagad jāskrien.
From:
Username:
Password:
(will be screened)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
Powered by Sviesta Ciba