Krustvārdu mīkla

Post a comment

Anna Marija Levi

Kā es varu zināt to dozenu operatoru vārdus, uz kuriem es trāpu?
Sieviete Schipholē, kura AB vārdā darbojās checkinā vispār nav AB darbiniece, bet gan Avia Partner un pie krūtīm viņai bija nozīmīte Crew Team Leader. Un viss.

Un jā, ko dos PTAC? Iestādīs jaunas smadzenes calldeska girlām Lietuvā? Skaidrs, ka situācija ir forcemajeuriska; un tā aizsegā jau neko sevišķu reglamentētu prasīt nevar. Šī ir tā reize, kad viss atkarīgs no darbinieku ieinteresētības un spējas adekvāti rīkoties un proaktīvi komunicēt. Protams, arī kompānijas vadības spējas motivēt tās pašas Lietuvas meitenes un sniegt laicīgu informāciju. Un ar to diez kā neskmējās - ar to koordinēšanos. Bīstos, ka tam jānāk no iekšām - prasmei lietot galvu tam paredzētajā veidā, un nevis viņā ēst.

To, ka twitterī raksta AB aģenti man pirmdienas rīta ierādīja barbala. Pirmdienas rīts bija tas, kad uz rīta pirmo info updeitu bija jāgaida visilgāk (un kad arī tika konstatētas pretrunas starp RIX International un AB mājas lapām). Varbūt tad tie, kas tur twitteroja arī pie viena varēja websaitu updeitot? Citādi sajūta tāda, ka pēc vīkenda operatoriem grūti atnākt uz darbu laikus.
From:
Username:
Password:
(will be screened)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
Powered by Sviesta Ciba