ELLES RAXTI

Domājiet par tiem kas jums blakus

Journal Info

Name
vedjma4ka

Domājiet par tiem kas jums blakus

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Sieva atbraucot mājās no kārtējās iepirkšanās šokēta ierauga, ka viņas vīrs guļ gultā kails ar jaunu, jauku būtni. Aiz lielajām dusmām viņa pagrābj mājas atslēgas un ar asarām acīs dodas uz ārdurvju pusi, kad viņas vīrs viņu aptur un saka: „Mīļā, pirms tu aizej ļauj man paskaidrot.”

Sieva apstājas, lai paklausītos.

Vīrs turpina: „Es braucu mājās no darba un ceļmalā ieraudzīju šo jauno meiteni, viņa izskatījās ļoti nogurusi un bezspēcīga tādēļ es piedāvāju viņu aizvest mājās. Viņa bija arī ļoti izsalkusi, tādēļ es atvedu viņu mājās un uzsildīju viņai mūsu vakar neapēsto cepeti, kurš tev negaršoja. Viņai kājās bija saplīsušas kurpes, tādēļ es viņai iedevu tavējās, kuras tu nevalkā, jo tās ir izgājušas no modes. Viņai bija auksti, tādēļ es viņai iedevu tavu veco džemperi, kuru tu nevalkā, ko tā krāsas tev nepiestāv. Viņas bikses bija cauras, tādēļ es viņai iedevu tavas, kuras ir perfektā kārtībā, bet nu jau sen tev vairs neder.

Sievai nebija problēmu ar to un viņa to visu saprata, bet tik un tā viens jautājums bija neatbildēts. „Viss ir jau itkā būtu kārtībā” viņa teica „bet kādēļes pieķēru jūs abus gultā kailus?”

Vīrs atbildēja: „Nuu, tas r vienkārši.. redzi, meitene jau grasījās iet prom, bet tad viņa pagriezās pret mani un jautāja „Vai šeit ir vēl kaut kas, ko tava sieva vairs nelieto?””
Powered by Sviesta Ciba