February 27th, 2015

Mock of the week

Šodien uzvarēja šokolādes- biešu kūka. Kolēģi jau, protams, neteiks, ka kūka ir mēsls, bet man liekas, ka sanāca laba. Ja, siltai esot, likās, ka par saldu, tad tagad- varbūt vajadzēja tomēr drusku vairāk cukura, bet tik un tā ne 1,5 glāzes cukura kā norādīts receptē. Es nezinu nevienu kūku, kur patiešām vajadzētu tik daudz cukura!
Sanāca pat kokosriekstu krēma glazūra. Stockmann šobrīd ir atlaide kokosriekstu pienam, kurš ļoti smuki noslāņojas šādai vajadzībai, citiem tā kārta manā pieredzē ir bijusi mazāka.
Dzērvenes dekorēšanai ir must have (dzērvenes pūdercukurā, jo es biju pārāk slinka iet uz Rimi), saldais un skābais šeit sader perfekti!

Recepte te- http://vegan.lv/receptes/sokolades-biesu-kuka/

Jāatzīst, ka vakardienas pierīšanās (jā, tukšumu sirdī un/vai galvā es aizpildu ar ēdienu) ir dekadentiskākā manā pieredzē. Ķelmēnu maize ar kokosriekstu eļļu (es tiešām smīkņāju, kad izlasīju kādas dāmas uhh! un ahh! par šo savienojumu, jo- kas gan tur var būt TIK kruts. Well, fuck!), turku zirņi ar garšvielām, sojas piens ar saldētiem ķiršiem un auzu pārslām utt. Fancy fuck! Future fancy fat fuck :)


Un! Un! Pēc visiem šiem spēka ēdieniem, šorīt esmu uzlabojusi savu skriešanas laiku par 4 min! Pēdējās 3 nedēļas beidzot jūtu progresu. Pēdējās 2 ned. skrēju 45 minūtēs, bet šodien jau stabilas 43 minūtes. Mana personīgā laika kapeiku pišana!

Piektā diena šonedēļ, kad ne tikai nepērku dzīvnieku valsts produktus, bet arī neēdu. Paldies, jūtos ļoti labi. Gatavošanas laiks, protams, drusku besī, tā pat kā izdevumi, bet ko nu vairs. Labprāt tomēr ne tikai nepirktu, bet arī neēstu turpmāk, bet es zinu, ka mamma būs centusies, un man tiešām nav iekšā skaidroties un teikt nē.

From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: