ceriņi - Komentāri [entries|archive|friends|userinfo]
vairsneat ceriņi

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

33 25. Aug 2016|00:26

vairsneat
- kopenhāgenas (vai šī konkrētā hosteļa) internets ir pēdējais sūds
- tronheimas lidostā, ja ilgi jāgaida līdz reisam, neejiet cauri drošības pārbaudei uzreiz: nevar tikt uzpīpēt. baigi sit pa nerviem.
- šajā hosteļa istabiņā bez manis ir vēl pieci cilvēki. tas nav maz. vismaz viņi visi jau gulēja, kad ierados. te palikšu divas dienas, tad krašošu pie rūtas, līdz viņa mani izmetīs, tad vēl kādas 2/3 naktis būs jāatrod, kur palikt. ja nebūs beigusies nauda.
- pārsteidzoši veiksmīgi atradu lietas ar visu savu topogrāfisko idiotismu. nācās gan jautāt palīdzību, bet kopenhāgenes dzelzceļa sistēma ir pēdējais murgs.
- pirmo reizi lidoju. patīk būt starp divām mākoņu kārtām. patīk lidot. pilnā nopietnībā apsvēru ideju, ka varbūt jākļūst par pilotu. aizvien apsveru. jāuzzina, kāda ir noslodze un finansiālā puse. mākoņu kārtas un tikai zilā krāsa. zeme zem tevis ir zemes modelis.
- jau noskatīju vienu muzeju, uz ko jāiet. otrdien bezmaksas ieeja, lieliskas gleznas&tieši šobrīd gogēna izstāde. māku fancy vārdus, atceros mākslas vēstures lekcijas. gogēns man tīri labi patika.
- laikam esmu aizmirsis rīgā telefona lādētāju. tas būs jautri.
- rīt ieplānoju visu dienu vazāties pa kopenhāgenas centru. iemetīšu somā ekstra filmiņu. fočikā vēl kādi astoņi kadri, divas filmiņas: 24+36+8=68 pietiks gan jau. es jau tāpat pēdējā laikā praktiski vairs nefočēju.
- vakar liels un mazs&neputna izpārdošana bija vājprātīga. tādi cilvēku bari un skrējiens. bet prieks, ka pirka neejošās, bet foršās grāmatas.
- zeļģis ir brīnišķīgs dzejnieks.
- ar paiku, ko paņēmu līdzi uz kopenhāgenu nepietiks, dabūšu smagi tērēties.
- jāatrod laiks, kad uzrakstīt recenziju par lopu ekspresi, kamēr neesmu visu grāmatu aizmirsis. man, protams, nepatika.
- pirmais ceļojums vienatnē. drusku bail, bet nezinu no kā, jāmet prom tā sajūta, drusku aizrautība, drusku vēl kaut kas.
- baigi forši lasīt dāņu uzrakstus un saprast. ne visu, bet tomēr. pats gan vēl dāniski neko neesmu pateicis.
- es apbrīnoju stjuartes/us. manuprāt, drausmīgi grūts darbs.
Link Read Comments

Reply:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: