vagina_dentata - Komentāri [entries|archive|friends|userinfo]
vagina_dentata

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

18. Okt 2005|09:47

honeybee
Jā, es pieļauju. Nepaziņoju to ar pārliecību, ar kādu tu paziņo, ka "cilvēks ir vienīgā saprātīgā būtne uz zemes". Bet jebkurā gadījumā tas apgāž tavu apgalvojumu, ka "vīrietis nekad nenonāks suņa lomā, jo ir fiziski spēcīgāks", jo, izmantojot saprātu, ir iespējams kontrolēt arī to, kas ir fiziski spēcīgāks, līdzīgi kā cilvēki izmanto suņus.
Tātad, ja sieviete X ir saprātīgāka un ar lielāku gribasspēku nekā vīrietis Y, tad šī sieviete pakļaus sev vīrieti Y, ja, protams, to vēlēsies (ja sievietei būs nepieciešams spermas donors + vergs). Ja būtu situācija, kurā vairums sieviešu būtu saprātīgākas kā vairums vīriešu un dzimumi vēlētos sadalīt ietekmes sfēras, tad ir visnotaļ ticams, ka sievietes nostādīs vīriešus suņa lomā.
Protams, šeit ir vairāki pieņēmumi, par kuru patiesumu es neesmu pārliecināta (iespējams, sieviete pēc dabas drīzāk tiecas pēc harmonijas un saskaņas, nevis kontroles, iespējams, saprāts starp dzimumiem ir sadalīts aptuveni vienlīdzīgi, un tātad šāda situācija nerealizēsies), bet jebkurā gadījumā vagina_dentata uzskats, ka vīrieši var nonākt vergu statusā, ir labāk pamatots nekā tavs uzskats, ka vīrieši šajā statusā nenonāks - ja tu to pamato ar tekstu "vīrieši ir fiziski spēcīgāki".
Link Read Comments

Reply:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: