sajūtu cilvēks - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
sajūtu cilvēks

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Nov. 14th, 2017|02:18 pm

neraate
jā. pētersīņu sakne ļoti labi iet pie cūkgaļas - gan kā daļa no sautējuma gan vnk pēc cepšanas kopā ar burkānu kā 'garšviela'. rāceņus arī var gan zupās.vispār arī buljona dārzeņus var vnk makšķerēt laukā un sagriezt vai saspaidīt un dot kā piebarojumu
tajos burciņu biezeņos lapu pētersīļi ir ļoti nopietnā procentā. un vispār ļoti uzlabo garšu. rutku vārījusi neesmu, bet droši vien ka var un varbūt pat neslikti - der mēģināt, tikai uzreiz daudz neliec
link Read Comments

Reply:
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.