sajūtu cilvēks - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
sajūtu cilvēks

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Mar. 30th, 2017|12:04 pm

crescendo
Babybjorn noteikti nē. Nēsātāja muguru lauž, jo bērna svara centrs ir ne tur un bērns tiek motivēts liekties vēl vairāk prom. Nu un populārās bildes webā, ka bērnam uz stakli spiež, bet tā tāda scale atšķirību vērā neņemšana, tik traki anv.

Ieteikt - pilnīgi jebkurš ražotājs, kas taisa ergosomas, būs OK ražotājs. Jebkuru ergonomisko ražotāju - manduca, marsupi, ergobaby, tula visi slingu ražotāji, kas ražo somas - lennylamb, didymos ir LV populāri, bet, reāli, ir daaaaaaaudz. (;a, ok Womar nav slingu ražotājs, tas ir kkas es nezinu kas, viņi pat riņķa slingu pamanījušies praktiski nelietojamu uztaisīt). Cybex ir LV vēl viens populārs - - galvenais, neņem to cybex, kas ir tas pats babybjorn - t.i. soma, kas paredzēta bērna nēsāšanai ar muguru pret tavu vēderu un tikai tā. Jo tas vienkārši ir visneērtākais nēsāšanas veids, to nevar uztaisīt viegli, bērna C formas izliekumu arī nav iespējams respektēt.

Var pati arī soft structured carrier uzšūt, tik furnitūra jādabū, ja ar sprādzēm gribēsi. Pārejas stadijas no ergosomas līdz mei-tai ir daudz.

Principā somas ir no 3-4 mēneši domātas, bet nu tur.. galva jāvar turēt. slingos nēsāti to šā vai tā māk darīt ātrāk.

Uz vietas manislingi var pamērīt dažas, tik darbalaiku nočekot - http://www.manislingi.lv/lv/jaunumi/darba-laiks

Man ir ergobaby performance, bet man vienkārši riņķa slings vislabāk patīk, un vizuāli tas pelēkmelnais zaudē konkurencē ar smukajiem slingaidumiem. Lai gan, ja ir interese, varu pārdot :D Vasarai ķip esot ērtāks.

Meitenes apkārt manducu lieto, no windeln ar atlaidēm sūtīja, kad tur par piegādi vēl nebij jāmaksā... nezinu, kur tagad ir labs dīls. Mīnuss - aizdare skaļa (ja bērns aizmidzis un gribi nokabināt nost). Veikalā mērīts šaaaausmīgi lennylambs patika, būtu izdevies ergobaby notirgot pagājšgad, būtu sev lennylambu no poļiem sūtījusi (facebook ir kuponi utml).

Bet tā, mans favorīts ir riņka slingi ar krunkoto plecu, bez iešūtām ielocēm/iešuvēm utml. Vienkāršāk ir labāk.


link Read Comments

Reply:
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.