|
Nov. 24th, 2016|12:33 pm |
es īsti nesaprotu kādēļ sevi jāspiež ēst tādi dārzeņi, kas negaršo, jo nu jau sev vairs nav tie laiki, kad nekā nav un neko nevar nopirkt
kāposts man arī negaršo, bet man bērnībā bija kāpostu diēta. tīteņos ir ok, salātos ar burkāniem arī, lai gan pati tādus netaisu. un kapātie balodīši man garšo, visādi citādi es ēdu ja ir, piemēram, zupā, bet sajūsmā neesmu. ja mājās ir, es parasto kāpostu aizvietoju ar ķīnas kāpostu un tad gan man viss ļoti garšo. toties man ļoti garšo ķirbis. nabaga studentu laikos iemācījos ēst un nu tiešām ēdu visādi, arī svaigu bez nekā. bet ķirbim foršais ir tas, ka var visādos ēdienos uztaisīt tā, ka pēc sevis negaršo. nu tur ar kariju, saldo krējumu, kausēto sieru, dārzeņu biezzupās ar tomātiem savā sulā u.tml.
|
|