lieliskajām mājsaimniecēm |
[Sep. 19th, 2013|10:11 am] |
|
|
|
Comments: |
| From: | vacatio |
Date: | September 19th, 2013 - 10:30 am |
---|
| | | (Link) |
|
Tu to dži kādu stundu karsē? Es lasījusi recepti, kur pāris stunas jākarsē?
| From: | savanna |
Date: | September 19th, 2013 - 10:39 am |
---|
| | | (Link) |
|
Nē, tik daudz nav. Kopumā laikam ap 40 min. Parasti daru to paralēli, gatavojot vakariņas. Uzlieku karsēties, tad mizoju kartupeļus utt, pa laikam sviestu apmaisot nedaudz, virspusēji. Uz beigām jau pat neko nemaisa. Gaida, kad kļūst gaiši dzintarkrāsas. Ja paliek daudz tumšāks, tad skaidrs, ka jau ir par daudz. Vispār atkarīgs no sviesta kvalitātes. Sliktākam sviestam vairāk paliek apakšā tie biezumi un reizēm pat visi nenosēžas līdz apakšai. Paliek dzidrs šķidrums, kam pa virsu vēl kaut kas peld. Tādēļ vajag vairākās kārtās salocītu marli. | |