|
Aug. 5th, 2010|11:37 pm |
tā, Tevis aprakstītā, recepte kautkāda dīvaina.
parasti siļķi cepj avīzē (ja ir nauda, tad var cept arī cepamajā papīrā), tad izlasa asakas, tad sasmalcina un iejauc rūgušpienā, tad pievieno sasmalcinātu sīpolu un ceļ galdā kopā ar nemizotiem vārītiem kartupeļiem. (tad katrs ēdājs nomizo savus kartupeļus, ieliek šķīvī, ar nazi pāršķeļ četrās daļās, tad pērlej tiem pāri siļķes un rūgušpiena/sīpolu maisījumu un noēdās gardu muti līdz pārsprāgst!)
p.s. nepazīstu nevienu, kas no šī ēdiena viebtu seju, jo esmu to izmēģinājis Francijā - saviesīgā vakarā - un pat marokāņi lūdza pēc trešās papildporcijas! |
|