sajūtu cilvēks - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
sajūtu cilvēks

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Aug. 5th, 2010|11:37 pm

alcoholic
tā, Tevis aprakstītā, recepte kautkāda dīvaina.

parasti siļķi cepj avīzē (ja ir nauda, tad var cept arī cepamajā papīrā), tad izlasa asakas, tad sasmalcina un iejauc rūgušpienā, tad pievieno sasmalcinātu sīpolu un ceļ galdā kopā ar nemizotiem vārītiem kartupeļiem. (tad katrs ēdājs nomizo savus kartupeļus, ieliek šķīvī, ar nazi pāršķeļ četrās daļās, tad pērlej tiem pāri siļķes un rūgušpiena/sīpolu maisījumu un noēdās gardu muti līdz pārsprāgst!)

p.s. nepazīstu nevienu, kas no šī ēdiena viebtu seju, jo esmu to izmēģinājis Francijā - saviesīgā vakarā - un pat marokāņi lūdza pēc trešās papildporcijas!
link Read Comments

Reply:
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.