Ogres ROCKFESTs

« previous entry | next entry »
Okt. 21., 2007 | 10:59 am
music: BILL LASVELL-CYBOTRON

Nu ja, bij, bij tāds šo piegdien.
Par grupām, kuras es dzirdēju: SOLARIS - labs postroks, ieturēts labakajās šī stila tradīcijās [cik nu vispār postroku daudz esmu dzirdējis], bet dzīvajā klausoties, man drīz vien kļuva gāārlaicīgi. Toties paklausoties viņu ierakstus iekš traukiem.lv, loti patika. Par šo grupu varu teikt tikai to, ka ierakstus klausīties labāk, nekā koncertus {vismaz manā gadījumā}.
THURSDAY 20 [laikam ta saucās] - ņu, nu, ņū-metāls, pie kura hedbengeriem jaaktivizējas. Nav mana mūzika jau vairākus gadus:), bet čaļi to lietu dara labi. Ir kačka, ir naīīds:), ir porfesionalitāte. Ļoti patikās lietas, ko spēlēja solo gitārists, bet tas, kā par nelaimi, bija pārāk klusi.
CīņAS LIKUMS - :DDD OMGOMG, bez komentāriem [šķiet, ļaudīm patika, it sevišķi LAMBADA].
MONA DE BO - es laikam maz ko saprotu no ?garlaicīgās? mūzikas. Nu, nepavilka kkā, pat neskatoties uz to, ka ģitārists un vokālists vienā personā esot profiņš, spēlējot blūzu un pat fabrikantiem piespelējis pavadījumu. Nu, tada nu ir ta VAARNAS gaume:) P.S. iespejams, spēlēs 2.novembrī DEPO, SNIEGAVīRU RūPNīCAS jubilejumā.
WINGS OF STEEL [vai kkas tamlīdzīgs] - dzirdēju tikai, kā šamējie backsteidžā dziedāja dziesmas angliski, kas laikam nebija viņu. Kad uzkāpa uz skatuves, dzirdēju tikai, kā noskaņoja štrumentus, un laikam pirmās dziesmas pirmos akkordus. Bet viens man teica, ka esot kkas starp heavy metal [yeēe!!] un SKY FORGER. Neko nevaru spriest.
Par tautu, kuru tur redzēju: cilvēku samērā maz, alko samērā daudz:) i vemšana pār balkona malu bij', i kautiņš bij'. Nu ko lai vēl piebilst? Viss, kā roka festivālā pieklājas:)
P.S.
un vēl es redzēju AIVARU BRīZI un OPUS PRO ģitāristu.

I VSJO!:)

Link | ieķērkt | Add to Memories


Comments {1}

Ūūlę

(bez virsraksta)

from: [info]chimera
date: Okt. 21., 2007 - 12:23 pm
Link

thursday 12
spirits of steel - lai gan kāda starpība, viens skaitlis vai cits, spārni vai spiriti :)

toties monai de bo bija smuka un jauki dejojoša fane, kas atturēja mani no aizmigšanas!

Atbildēt