vaarna

Laimīgā Vārna

Aug. 11., 2011 | 08:56 am
No:: vaarna

+++
Vakar dabūju naudiņas, aizgāju uz Randomu, nospļāvos un nopirku Dream Theater dubultdisku no sērijas "The best of", lai beidzot tiktu skaidrībā ar progroku/progmetālu, vai kā to tur dēvē. Nu, jāteic laikam, ka patīk ļoti diezgan, vismaz smagais gals. Līriskās dziesmas gan brīžiem izklausās pēc Robija Viljamsa un LR1 repertuāra, bet tas tāds pats pirmais iespaids. Redzēs', kā būs pēc laika.
+++
Gribu uz MJR jau tagad.
+++
Ā, un vrb kāds no Jums zina, kur pārcēlusies "Tava skaņa"? Jo vakar Upīša pasāžā telpas bija tukšas:(
+++

PUPDATE:
KO RŪNAS RUNĀ:

"Fehu - Īpašums

AV. Piepildījuma un ieguvuma rūna. Vienalga - lūgts pēc padoma vai uzdots jautājums situācijas (patreizējās vai tuvojošās) analīzei, atbilde jātraktē, vadoties pēc šiem diviem vārdiem. Jāņem vērā, ka rūnas darbība nenotiek tikai fiziskajā plānā. Zīmes jēga var būt gan materiāla labuma ieguvums, gan vecas draudzības vai mīlestības saglabāšana (vai atjaunošana), resp., ieguvums dvēselei.

Ir teikts: "Baudi savu veiksmi un neaizmirsti dalīties tajā."

REV. Nozīme - atsvešināšanās. Jātulko pretēji iepriekšējam, ņemot vērā, ka atsvešināšanās var būt arī apzināta (ja lūdzi padomu). Šīs zīmes parādīšanās rāda, ka iespējama apgrūtinošu un divdomīgu situāciju rašanās. Jācenšas tādās nenokļūt.

Zaudējot ārējo (materiālo), varat ieraudzīt savas eksistences avotu un savu patieso īpašumu."

Link | view all comments


Reply

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: