žarbo

« previous entry | next entry »
Apr. 8., 2010 | 09:13 am

tie, kas nebija uz koncertu vakar, noteikti neko īpašu garām nepalaida un neiztērēja lieku naudu.
visu cieņu māksliniecei, bet, vai nu savs laiks jau ir pagājis, vai vienkārši bija slinkums izdomāt kaut ko interesantāku, vai es nezinu kas. biju vīlies [ne es vienīgais].
dziedāt jau varēja vairāk, arī kādu lēno dziesmu prasījās, jo tā nemitīgā kačka reāli ieblieza pa pieri, diemžēl, šoreiz ne tajā labākajā nozīmē.
vispār bija sajūta, ka Žarbo iesilda nākamo grupu Nachtmystium - apm. 10 gadus veca black un vēl visādu tur metāl-novirzienu grupa no ASV. It kā nekā jauna, bet izklausījās krietni patiesāk, līdz ar to tīkamāk manai ausij. Kratīt matus gan nebija spēka. Vecums.
Likteņa ironija, bet šī [metāl-] grupa bija paredzēti kā iesildītāji, taču Žarbo kaut kādu iemeslu dēļ uzstājās pirmā. Laikam pat saprotu, kāpēc.

+++
gulēts pāris stundas, un priekšā atkal nepatīkama darba diena.

Link | ieķērkt | Add to Memories


Comments {20}

cunt

(bez virsraksta)

from: [info]penaalis
date: Apr. 11., 2010 - 10:35 pm
Link

nu.. atkarībā par kuriem laikiem tu runā.. ja par 80tajiem, tad jā

viņi izmanto dažos gabalos arī flanger..

būtībā viņu galvenais mikstrējums ir chorus + reverb

kāpēc jautā?

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


vaarna

(bez virsraksta)

from: [info]vaarna
date: Apr. 12., 2010 - 09:06 am
Link

o, o, flanger un chorus, jā. domāju kko no tā gala pirkt. it kā vairāk standartiem, bet pašam arī patīk tā skaņa. jāsakruķī tik būs, lai nesaka no malas, ka "tā tak the cure ģitāra":) paklausījos boos mājas lapā, kā chorus skan kopā ar manu distortion, - patika. jācer tik, ka nebūs baigi dārgs. sākumā bij doma pirkt tādu, kā tev, to delay, bet laikam gribas chorus vairāk. tad dod ziņu par 2dienu. es domāju tajā dienā pēc darba ieskriet manaa skanjaa un notesteet to pedāli, vrb ari pirkshu, ja nemaksās simts latus.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


cunt

(bez virsraksta)

from: [info]penaalis
date: Apr. 13., 2010 - 07:10 am
Link

Chorus standartiem varētu būt ļoti pemērots. Vienu brīdi pats gribēju pielikt to klāt atskaņām, bet tur man sanāktu baigā putra. Chorus ar draivu labi skan. Būs tā kā Bauhaus :)

2dienas mēģis pārceļas uz 3dienu. Ja gadījumā tiec - dod ziņu.

Atbildēt | Iepriekšējais