labāk vēlu, nekā nekad, tā teikt...

« previous entry | next entry »
Nov. 21., 2009 | 09:34 am
music: Radio "Klasika"

http://www.orb.lv/blog/?item=80423

un kā Jums klubs "Elektra"?
un kur vakar, PIEKTDIENAS VAKARā, bija visi tumšās kultūras pārstāvji, kad spēlēja "Forgotten sunrise", un ieeja maksāja 1-2ls?!
nu labi, vrb pēc manas aiziešanas atnāca vēl pustūkstotis cilvēku, bet vispār klubs neizskatījās pat pustukšs. varbūt tur tik daudz to ceļļu un pīpētavu, ka visi tā izklīst un zāle paliek tukša?
bet tā neko sliktu pat nevaru teikt, nospēlējām ok, skaņa uz skatuves arī bija diezgan normāla, un tā kā zāli redzēt nevarēja, tad izklausījās, ka pie mums bļauj vismaz kāds pussimts cilvju, bet varbūt tie tik akustikas triki.
aidā, bet nācās doties mājup jau samērā žigli, ņemot vērā, ka šodien mēģis, ciemos brauc bijusī klasesbiedre un vakar galva arī sāka sāpēt; nezinu, no alus un smēķiem, vai no tām telpām un negaismas. iespējams, kļūstu ome, iespējams, pārāk liels nogurums bija, bet par tumšu un šauru [psiholoģiskā nozīmē] tur man šķita. it kā forši tās gāzmaskas, īsta, savas darbības pildoša čuguna krāsns, variācija par svēto altāri [vismaz manā izpratnē], foršā pīpētava, foršās WC, padomjlaika elpa no sienām un tā, bet, kad izgāju laukā, bija prieciņš un vieglāk kļuva.
neesmu industriālis
pret industriāļiem iebildumu nav
ir cieņa
esmu uz kājām

Link | ieķērkt | Add to Memories


Comments {4}

(bez virsraksta)

from: [info]aluka
date: Nov. 21., 2009 - 03:35 pm
Link

Aha, "Elektra" ar to pašu nosaukumu kaut kad bija kažokādu rūpnīca. Deju zāli vēl aizvien sauc par dīrātavu dažreiz.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


vaarna

(bez virsraksta)

from: [info]vaarna
date: Nov. 21., 2009 - 04:15 pm
Link

jā, pareizi! to, ka rupnīca, zināju, vnk bija izkritis no galvas, ka kažokādu.

Atbildēt | Iepriekšējais