neinteresantā lietas būtība. - paradoksāli?
28.2.09 14:29
paradoksāli?

kārtējo reizi no skolas pasākuma pārrodos mājās ļoti agri un aizeju agrāk gulēt nekā vienkāršā nedēļas dienā. besī tie pasākumi. nekāda prieka. un jā - arī uz FP neviens negribēja iet [ klase iet uz bigu. fuj. pē. nu kā tā var!]
jā. vienīgās atmiņas par žetōnvakaru ir tas, ka esmu staigājoša wikipedia un gandrīz kā google. [es patiešām tāda esmu?] ā. un pavisam taustāmā lieta - gredzens.

Tags:
Mūzika: the automatic - monster

4CommentReply Add to Memories Email this entry to a friend

duujuukeer
duujuukeer
dūjūkēr?
28.2.09 21:55

kaut kādā ziņā mazliet līdzīgas sajūtas bijušas. bet nu apsveicu sakarā ar gredzena dabūšanu! [iedomājos par savējo - tas bija mans absolūtais rekords gredzenu lietā, man liekas, kādus 4 mēnešus bez pazušanas un/vai degradācijas izturēja :D] un neuztraucies, ne wikipediju, ne googli Tev nepārspēt ;)


ReplyThread
uz_acs
uz_acs
uz_acs
1.3.09 21:14

ēm. šis varbūt būs pirmais gredzens, ko nēsāju. :D
jā. bet vai mūsu skola ir vienīgā tik ļoti debilā, kur aizejot uz balli, vienīgā izdejošanās iespēja ir otrā puse līdzām [Gēbelis ballē neskaitās. tikai klasesbiesdriem es atļauju domāt, ka esam kopā jau no manas 8.klases :D]. jā. parastiem mirstīgiem balle iznāk tikai vieta, kur tu aizej pieēsties, nodzerties, parunāties ar pāris sakarīgiem skolas biedriem.
āj. man vienkārši besī, ka manu skolu uzskata par tīk sūpērdūpērduperīgu skolu. pretīgi metas! vienīgais iemesls, kāpēc šajā skolā varētu sūtīt savus bērnus, ir izdzīvošanas iemācīšanās. izdzīvošana starp cacām.
opā!laikam nedaudz aizrāvos! :D


ReplyThread Parent
duujuukeer
duujuukeer
dūjūkēr?
3.3.09 13:56

nu takā man dejot tā pa īstam nekad nav paticis, takā... nē, nu tas jau no klases parasti atkarīgs, bet nu jā - drīzāk tāda kopīga muļķošanās, ne dejošana :D bet nodzeršanās tomēr lielākai daļai parasti bijusi pirmajā vietā.
un es kā par Liepājas skolām neko nezinošam cilvēks varu teikt, ka tas, ko esmu dzirdējusi par Tavu skolu, ir apmēram šādi: "Tur ir cacas un visādi krutie, brendos ģērbošies cilvēki. Ja Tu neesi caca, tu paliksi par cacu. Ja Tu nepaliksi par cacu, Tev būs ļoti grūti."


ReplyThread Parent
uz_acs
uz_acs
uz_acs
4.3.09 22:22

nu cacas mums ir ĻOTI daudz. un čaļi pārsvarā ir baigie salduļi. [ nu izņemot, protams, garmatainus Liepas un vēl pāris nesolārja cilvēkus]
jā. es tā domāju. un izdomāju, ka būšu sasodīti laimīga tiekot no tās cacu skolas prom. kad viņa tāda palika?tāda vienmēr ir bijusi?


ReplyThread Parent