solis pretī izaicinājumam -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Maijs 17., 2009


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
22:27

(13 pogas jau mētājas | došu pogu)

Comments:


[User Picture]
From:[info]uwa
Date:17. Maijs 2009 - 22:46
(Link)
Man patīk savs, pat ļoti. Tas ir labā vietā un es tajā apbrīnojami labi jūtos. Taču mēs šīs mājas īrējam. Tādēļ, esot ciemos, vienmēr aizdomājos, cik gan forši tas būtu - savas mājas, tādas pavisam savas. Un parasti mūsu draugi jau arī dzīvo foršās mājās un dzīvokļos, lai neviļus aizdomātos, cik forši būtu dzīvot līdzīgā.
[User Picture]
From:[info]illumine
Date:17. Maijs 2009 - 22:47
(Link)
Jā, par to īrēšanu ir kā ir. Mans draugs tagad īrē, un jāatzīst, ka tā summa, ko viņš maksā, tādu varētu arī par kredītu maksāt, un pēc tiem 40 gadiem dzīvoklis būtu viņa. Bet. Mēs gribam māju. Tāpēc pagaidām ir tikai dzīvoklis, kurš nav viņa :)
[User Picture]
From:[info]uwa
Date:17. Maijs 2009 - 22:50
(Link)
Taču īrēšanai ir arī priekšrocības: ja šis nepatīk, vari bez problēmām īrēt citu dzīvokli, un nav lielu ieguldījumu uzturēšanai kā, piemēram, mājai.
[User Picture]
From:[info]illumine
Date:17. Maijs 2009 - 22:53
(Link)
Nedomāju, manis izvēlēts dzīvoklis vai māja man varētu tā vienkārši - nepatikt! Tas, kur es tagad dzīvoju, kopā ar vecākiem, bija diezgan pašausmīgs sākumā, ar saviem krietniem mīnusiem. Tagad, pēc 6 gadiem, tikpat kā konfekte!
Un, mājai ir savi labumi. Piemēram dārzs. Nekādu kaimiņu, kas stāvu zem tevis pīpē vai stāvu virs tevis audzina bērnus vai tie paši bērni spēlē klavieres. Dārzs man gan arī ir nepiesaistīts kādām nebūt mājām un nez vai tur taps māja, jo vietas nedaudz tomēr ir par maz, 600 kvadrātmetri.
[User Picture]
From:[info]malish
Date:18. Maijs 2009 - 12:45
(Link)
"Stāvu virs tevis audzina bērnus" - es jūtu katru tā soli
[User Picture]
From:[info]illumine
Date:18. Maijs 2009 - 12:48
(Link)
Es parasti vislabāk dzirdu, kad sestdienu rītos septiņos no gultas ir stāvus jālec ārā, jo atkal atskan "MATĪS!!! PAULI!!! KO JŪS DARAT!?" "AAAAA, NEKO", kam seko bimbājiens, bļaušana un kaukšana. Bet jā, paklāja neesamība viņu istabā laikam ir liktenīga kļūda.
[User Picture]
From:[info]malish
Date:18. Maijs 2009 - 13:10
(Link)
Es gāju runāt,teicu,ka tā nevarēs un vajadzēs viņiem iepirkt tepiķi (ja kas, varu izlīdzēt ar savu veco), bet viņi mani atbruņoja, sakot "ka visu saprot".
Saprot, bet neko nemaina.
Gaidu to brīdi, kad bērni beidzot piesēdīsies pie datora.
[User Picture]
From:[info]illumine
Date:18. Maijs 2009 - 13:12
(Link)
Mana mamma kāpņutelpā šos satiekot reiz pateica - un vispār, vakar Paulim bija taisnība, Matīss pirmais sāka to kašķi. Dāma nosarka kā biete un teica, ka centīsies klusāk :)

> Go to Top
Sviesta Ciba