solis pretī izaicinājumam - Komentāri

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Novembris 4., 2008


[info]malish15:07
uhh, laimīgie kolēģi..
pats galvenais ir itāļ mūzik, chills un pica būs ideāla
Vajag - raugu (tur bija tādās mazās paciņās, ja atmiņa neviļ, 25g).
No tādas sanāk 2mazās plātnes picas. Var sadalīt kolēģus un dekorācijas daļu atstāt viņiem, heh.
Bet, es nez, kā LV ir ar raugu gramiem, vopšem,
to rauga pikuci aplej ar glāzi silta ūdens (pikucis puse no sērk.kastītes). Tad pievieno miltus, un mīca,līdz iegūst viendabīgu masu, lai nekas (vairāk vai mazāk) neķep pie rokām.
Tad, tādu gatavo masu atstāj raudzēties. Vēlams, siltā vietā. Bet process notiks tik un tā. Jo ilgāk, jo labāk notiks, bet nu nevajag arī aizrauties.
āā, vēl sāli pēc garšas tajā masā vajag.
Pēc pāris stundām, ņem plātni, ielej nedaudz eļļas un "izvizina" to pa visu perimetru. Uzrūgušo mīklu izmīca pa perimetru, jo plānāk, jo labāk.
Tad vajadzīga tāda sastāvdaļa kā "sugo", vai "polpa di pomidoro", vai kkas līdzīgs tomātu mērcei, kur nav veseli, daļas tomāti, bet tikai pati mērce. KEČUPS NEDER! To ielej katlā, pievieno māaaazliet eļļas (olīv), sāli un mana reģiona īpatnību - drusku cukura.
To visu lej katlā uz uzkarsē. Kad tas darīts, uzlej uz mīklas un visu liek cepties.
Kad maliņas ir kraukšķīgas jau, velk ārā.
Tikai tagad izrotā - olīves, tomāti, sviestmaižgaļa (nu, tāda plānās šķēlītēs),baziliks, var ar šito posmu droši aizrauties un improvizēt. Pa virsu rīvēts siers (daudz) obligāti.
Liek vēlreiz krāsnī, kamēr siers izkūst.
Un buon apetito, miei cari amici!
=)

Read Comments

Reply


No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..

> Go to Top
Sviesta Ciba